Mandag, 17 november 2014 01:53

Panasonic vender tilbage til storskærms markedet i stor stil

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Panasonic lancerer sit første professionelle storskærmsdisplay af 4K-typen med 98 tommer LED LCD.

Panasonic storskærm-billede

98 tommer udgaven er leverings klar i denne måned (november), mens en 84-tommer model udsendes i januar. Modellerne blev vist på Monitor Expo i København i sidste uge.

De nye displays giver mulighed for udvidet drift under krævende forhold og knivskarpe billeder i ultrahøj opløsning.
Produkterne i LQ70-serien kan anvendes i døgndrift og er udstyret med et beskyttende glaspanel på forsiden af displayet og et aluminiumskabinet. Displayene er stød og vibrationssikre, hvilket garanterer driftssikkerheden ved transportknudepunkter og i indkøbscentre, hvor de er udsat for stød. De kan også placeres stående, uden at skærmen giver en ujævn effekt.
Panasonicstorskærme S 0
Disse egenskaber sammen med holdbarheden gør produkterne ideelle til udlejning, hvor de ofte transporteres og installeres på ny.
Ifølge Panasonics marketingchef, Enrique Robledo, leverer LQ70-serien ekstremt detaljerede, virkelighedsnære billeder, som med fordel kan bruges i detail og transportbranchen, i kontrolrum og til designarbejde. Displayenes opløsning, holdbarhed og lette montering gør dem perfekte til virksomheder, der vil gøre et visuelt indtryk.
Displayene kan forbedre kilder, der ikke er 4K, så de opnår en højere billedkvalitet. Levende billeder, som førhen var vanskelige at gengive, vises også i jævn og klar kvalitet med en optimal visningsafstand på 1,5 gange skærmhøjden (halvt så meget som den optimale afstand for skærme med fuld HD).

Panasonicstorskærme S 2 Panasonicstorskærme S 3

Panasonicstorskærme S 1

De nye display har samme skruehuller og monteringsplaceringer som ældre storskærmsdisplay fra Panasonic. Det er derfor let at udskifte de ældre displays med nye og opnå en ultrahøj opløsning samt 4K-teknologi.

84-tommers 4K LCD-display (TH-84LQ70) vejledende udsalgspris EUR 26.390 / 196,432 kr + moms

98-tommers 4K LCD-display (TH-98LQ70) vejledende udsalgspris EUR 54.480 / 405,517 kr + moms

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 376 gange
Log ind for at skrive en kommentar.