Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller
Onsdag, 18 marts 2015 15:00

Pac-Man får sin store film debut!

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi kender alle Pac-Man fra da vi var små, vi brugte mange timer foran skærmen. Snart får Pac-Man en stor rolle i filmen Pixels!

I filmen Pixels med Adam Sandler i hovedrollen, ser vi de gamle klassikere som Pac-Man og Donkey Kong få et comeback efter mange års pause. Filmen handler nemlig om en freds-gave jorden sender ud i rummet, i håbet om at nogle fremmede livsformer finder den. Men da der endelig er nogle som finder den, bliver den ikke besvaret med kærlighed. Tvært i mod, dem som finder den forstår den som en krigserklæring, og invadere efterfølgende jorden i form af disse spil figurer. "Pac-Man is a bad guy?" lyder det fra Adam Sandler i filmen, og han er ikke ligefrem harmløs. Alt hvad disse aliens kommer i kontakt med, bliver pixeleret og går i opløsning. Så nu er det op til nogle af jordens indbyggere at bekæmpe Pac-Man og company, i hvad der ligner en hyleskæg sci-fi komedie som giver et flashback til de dejlige 80'ere.

Filmen er baseret på den originale kort-film "Pixels" af Patrick Jean, som er lavet tilbage i 2010.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 9 gange
Log ind for at skrive en kommentar.

Musik, spil og computer var hvad jeg blev interesseret i, efter at være blevet født i 90'erne. Jeg startede ud med først at sidde og spille på en Gameboy, og er sidenhen blevet mere og mere interesseret i computerer. Da jeg begyndte at blive ældre, blev musik også et stort emne, både at spille såvel som at lytte til. Til dagligt studerer jeg IT, samt skribent her hos Elektroniktest.

Relaterede artikler

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus