Søndag, 14 februar 2016 12:01

Onkyo: Elegant design og formidabel lyd – sikke en skøn håndfuld!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Navnet er kort og mundret: T3 – og Bluetooth-højttaleren kan ligge i en hånd eller dametaske.

Onkyo T3 Start

 

Onkyo T3 1Onkyo T3 2Onkyo T3 3

Livet er for kort til dårlig lyd!

Og hvorfor gå på kompromis med lydkvaliteten, selv om du er på farten?

Løsningen er kort og mundret: T3 - Onkyos nye, Bluetooth højttaler, der med målene 14x6x2,3 cm. snildt kan ligge i en hånd, og med 250 gram er den også nem at have i dametasken.

Og den ene farvemulighed vil helt givetvis tiltale kvinder: Rosa-guld kombineret med elfenben-hvid giver en udstråling, der oser af elegance og klasse. Og for herrerne er der desuden en sort version.

Der er to 36 mm. højttalere, som gengiver lyden på en naturlig måde, og for at give dig den forrygende lydt er der suppleret med en bashøjttaler på bagsiden, fortæller Key Account Manager Søren Lund fra Gibson Innovations, som har udviklet højttaleren i samarbejde med Onkyo.

Lydmæssigt bevæger højttaleren sig i området 100Hz-20kHz, som sikrer, at selv detaljer i musikken gengives tydeligt. Og du kan godt tage en længere tur ud i det fri med musikken, for de genopladelige batterier giver op til otte timers spilletid.

Er samtidig powerbank
- En lille, men ikke uvæsentlig, finesse er, at du via USB-indgangen kan oplade andre enheder fra højttaleren, der dermed også er en powerbank, siger Søren Lund.

I øvrigt er det muligt via Multipair-teknologien at tilslutte to forskellige enheder til højttaleren. Og skulle du undervejs få et telefonopkald, så stopper musikken og du kan håndfrit besvare det.

På oversiden er der et betjeningspanel, men du kan eksempelvis også styre lydstyrken fra din smartphone. Og du kan med fordel bruge den gratis app Onkyo HF Player til at øge lydoplevelsen, når du streamer eller lytter til musik fra smartphonen.

Vejledende udsalgspris: 1.299 kroner.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 515 gange
Log ind for at skrive en kommentar.