Fredag, 25 marts 2016 16:50

Olympus Tough TG-870 er nu på markedet - Er det noget for dig?

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Olympus Tough TG-870 – Fantastiske billeder, der er klar til deling på alle tidspunkter og alle steder, uanset forholdene.

Olympus Tough TG 870 S

Selv en gennemsnits telefon tager OK billeder det meste af tiden, men hvad med de tidspunkter og de steder, hvor din telefon ikke kan klare forholdene?

Når du morer dig i poolen, eller hænger i brændingen. Når du er nået til toppen af et højt bjerg, for at nyde en spektakulær panoramisk udsigt, eller har set nogle farvestrålende fisk, mens du snorklede på revet.

Eller når din taske er fuld af sand og bliver smidt i bilens bagagerum.
Kan din telefon klare det?

Olympus Tough TG 8703

Det er på de tidspunkter, hvor det nye Olympus TOUGH TG-870 kommer til sin ret. Barsk nok til at klare sig alle steder – Kameraet er vandtæt ned til 15 m**, stødsikkert op til 2,1 m**, trykfast op til 100 kg**, støvtæt og frostsikkert ned til -10 °C**, så det er den perfekte, ubesværede elektroniske logbog over alle dine eventyr.

TG-870-ejere nyder fordel af Olympus OI.Share og OI.Track med mulighed for at fjernstyre kameraet via Wi-Fi fra en smartphone, og dele geo-taggede billeder på sociale medier – fra stort set alle steder, uden en computer.
Det har også zoomoptik med markedets bredeste vidvinkel, i klassen 4 robuste og vandtætte kompaktkameraer (21-105 mm). Men det er ikke alt – det er nemmere end nogensinde før, at placere dig selv tydeligt i billedet, takket være et selfie-venligt design, med en vipbar 3"-tommers skærm med 920.000 punkter og ansigtsknap foran, som en alternativ lukkerudløser understøttet af en Selfie-tilstand, der kompenserer for forvrængning af billedets kant i vidvinkelbilleder.

Sportsfotografer vil elske kameraets Sport Burst- og andre Sport Cam-tilstande, der får det hele med, mens kameraets forbedrede udvalg af art-filtre tiltaler den kreative del af dig.

Gå aldrig glip af et billede.

Er det ikke irriterende, når du tager billeder udenfor i kraftig sollys, der gør det svært at se LCD-skærmen? TG-870 har tænkt på det, hvilket er derfor, det nu har en LCD boost-funktion med maksimal lysstyrke, der er 2,6 gange lysere end normalt. Kameraets enestående 21-105 mm* 5x optiske zoomoptik kombineret med en baggrundsoplyst CMOS-sensor med 16 megapixel, kraftig TruePic VII-processor og iHS-teknologi sikrer fremragende kvalitet fra hjørne til hjørne, selv i hurtige scener og ved lav belysning. Den nye AF-lås betyder også, at du har fuld fokuseringsfrihed, herunder til undervandstilstande (Snapshop, Wide 1 og Macro).

Gå aldrig glip af at kunne tage gode videoer.

TG-870 er ikke kun fremragende til stillbilleder – det er også godt til videoer i bredskærmsformat. Sport Cam-tilstanden indstiller automatisk formatet til 16:9 og har tre videoformater, herunder tidsforskudt film. Når du selv står midt i det hele, kan kameraet sikkert fastgøres til en sportssele vha. en valgfri holder, med ansigtsknappen foran til at starte videooptagelsen. Men når tingene går er meget langsommere, kan du stadig fange det perfekte øjeblik – f.eks. kan tidsforskudt film også bruges til natmotiver, med en lukkerhastighed på op til 4 sek. Den nye Live Composite-tilstand giver dig mulighed for at fange lysspor, ved at se dem i Live View, så det bliver nemmere at fotografere.

Og elsk et selfie – selv når en ven tager det.

Har du nogensinde villet have et billede af dig selv, mens du snorkler? Med 3”-LCD-skærmen, der kan vippes 180° og slås ud, er det nemt for din rejsemakker at indramme det over-/undervandsbillede. Ansigtsknappen foran kan bruges som an alternativ lukkerudløser til håndholdte selfies, så du kan tage billeder med en hånd.

TOUGH TG-870 kommer til Europa i april – perfekt timing for udendørs- og feriesæsonen. Det kan fås i hvid, sort og grøn. Kameraets detailpris vil være 2.499,00 kr. og det kommer med en seksmåneders udvidet garanti, hvis du tilmelder dig MyOlympus online***.

Olympus Tough TG-8701Olympus Tough TG-8702

Tilbehør:

  • Sportsholder (CSCH-123) – Bær nemt dit kamera håndfrit ved at fastgøre det sikkert i en sele eller rygsæksstrop. Kommer med spiralsnor, karabiner og hurtigudløsningsmekanisme for maksimal fleksibilitet.
  • Undervandsetui (PT-057) – Gennemtestet for fotografering ved dybder ned til 45 meter. Ansigtsknappen kan tildeles vidvinkel eller makro, og kan bruges med vanter gennem etuiet.
  • Silikoneomslag (CSCH-124) – Dette dedikerede omslag gør dit kamera nemmere at holde fast i, og endnu mere hårdfør i de mest barske betingelser. LCD-skærmen, ansigtsknappen og to stativgrænseflader kan bruges i omslaget.
  • Blød kamerataske (CSCH-121) – En stilren taske til alt slags vejr, der er udstyret med en karabiner, og er specialdesignet til hurtig afløb og ventilation, så dit kamera tørrer hurtigere. Fås i sort, blå eller rød.
  • Flyderem (CHS-09) – Denne smarte røde rem er nem at se, hvis du taber den i vandet.
  • TOUGH Adventure-etui – Neoprenetui med bæltestrop, aftagelig armrem, metalkrog og sikkerhedssnor.
  • TOUGH Adventure Pack – Indeholder TOUGH Adventure-etuiet, CHS- 09-flyderemmen og en halsrem i metal som bonus, samt ispose til at bære kolde drikkevarer.

 Den vejl. udsalgs pris er 2.499,- og levering starter 1. april.

*Svarende til 35 mm

** Vandtæt i henhold til IEC-standard, udgivelse 529 IPX8. Tal for stødsikkerhed svarer til MIL-standard (Olympus testbetingelser). Frostsikkert og tryksikkert i henhold til Olympus-testbetingelser.

*** Seks måneder i tillæg til den lovpligtige garanti i købslandet.

**** Kategoriens bedste pr. december 2015.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 406 gange
Log ind for at skrive en kommentar.