Lørdag, 27 februar 2016 09:28

Olympus kommer med det nye OM-D E-M10 Mark II Limited Edition

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

I det nye OM-D E-M10 Mark II Limited Edition møder retrodesign teknologi, og som er den første i verden af sin slags.

Olympus E M10 Mark II Limited Edition start

Når Olympus annoncerer et nyt OM-D i begrænset antal, ved designentusiaster, at det vil være en usædvanlig fryd for øjet. OM-D E-M10 Mark II Limited Edition indeholder alle de højteknologiske funktioner fra det prisvindende OM-D E-M10 Mark II, men skiller sig ud fra sin næsten-navnebror med et slående nyt design. Den unikke rævebrune farve og tekstur alene, gør dette kamera til et samlerobjekt. Limited Edition-kameraet fås med en kvalitetslæderrem og matchende sølvfarvet optik dæksel, for at fuldende dets kompakte, lette format. Der findes kun 3.500 eksemplarer af OM-D E-M10 Mark II Limited Edition på verdensplan. De gik i salg den 25. februar 2016 som en del af et sæt, der indeholder M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5- 5.6 EZ-pandekageoptikken med zoom til en vejledende udsalgspris på 7.299,00 kr.

 

 Olympus E M10 Mark II Limited Edition 1Olympus E M10 Mark II Limited Edition 2Olympus E M10 Mark II Limited Edition 3Olympus E M10 Mark II Limited Edition 4

Brun er tilbage

Det originale OM-D E-M10 Mark II sætter standarden – gør fotografering praktisk, bærbar og billig for en ny generation af amatørfotografer. Limited Edition-kameraet har en bemærkelsesværdig stil, der sætter et nyt niveau for denne standard. Den særlige rævebrune farve står i flot kontrast til det glinsende krom og de ensfarvede omskifteres valsede kanter. Tænd/slukknappen og den centrale søger fremmer yderligere indtrykket af en praktisk optageoplevelse, som den talentfulde kender vil nyde.

Olympus E M10 Mark II Limited Edition 5Olympus E M10 Mark II Limited Edition 6Olympus E M10 Mark II Limited Edition 7Olympus E M10 Mark II Limited Edition 8

Form passer til funktion

OM-D E-M10 Mark II Limited Edition er traditionelt designet, men for dette kamerasegment er teknologien nyskabende. Inden under metalhusets elegante knapper, omskiftere og former nedarver Limited Edition-kameraet noget af den kraftigste teknologi, som OM-D kan tilbyde. Det har den indbyggede 5-akset billedstabilisering, der giver skarpe stillbilleder og blød håndholdt optagelse af film på farten –selv i dårlig belysning. Det 5-akset IS fungerer uanset, om optikken er fastgjort, og kompenserer beundringsværdigt for en lukkerhastighed med op til fire trin**. Ved optagelse med en stor telefotooptik giver det valgfri kameragreb, der nemt udløses, endnu en betryggende fornemmelse af stabilitet. En anden bonus for filmmagere er den 4K-TimeLapse optagelse, der giver dig mulighed for at fange og afspille bevægelser, der normalt er ikke kan opfanges, i ultrahøj opløsning.

Olympus E M10 Mark II Limited Edition 9Olympus E M10 Mark II Limited Edition 10Olympus E M10 Mark II Limited Edition 11Olympus E M10 Mark II Limited Edition 12

OLED EVF

Lige som E-M10 Mark II, har Limited Edition-kameraet en stor, hurtig, OLED elektronisk søger med 2.360K prikker og et uovertruffet synsfelt på 100 %. EVF-søgeren viser hele udvalget af manuelle indstillinger og valgfrie effekter i realtid, så du har fuld kontrol over dine manuelle justeringers virkning. Også her er der en stor 3"-vipbar LCD-berøringsskærm og tastaturstyring for at indstille fokuspunktet vha. din finger, mens du ser ud igennem søgeren. Belægningen, der er modstandsdygtig over for fingeraftryk, bevarer kameraets enestående æstetik.

Olympus E M10 Mark II Limited Edition 13Olympus E M10 Mark II Limited Edition 14Olympus E M10 Mark II Limited Edition 15Olympus E M10 Mark II Limited Edition 16 

Matchende optiker og tilbehør

Ejere af Limited Edition-kameraet kan fremhæve OM-D-kameraets udseende, så det skiller sig endnu mere ud, med forskelligt tilbehør, der komplementerer den brune optik og læderkontaktflader. Messenger-kvalitetstasken til OM-D, der er lavet i brunt læder og grå kanvas, er lige så stilren som selve Limited Edition-kameraet. Den nye messenger-taske til OM-D-kameraet er blevet udgivet lige i tide til lanceringen af dette Limited Edition-kamera. Der er selvfølgelig også mere end 40 Micro Four Thirdskvalitetsoptikker, der dækker hele området af brændvidder og budgetter – fra amatør til professionel.
Lige som alle andre nye Olympus-kameraer har OM-D E-M10 Mark II Limited Edition en gratis seks måneders udvidet garanti i tillæg til den lovpligtige garanti i købslandet, når kameraet registreres via MyOlympusonlineplatformen.

Olympus E M10 Mark II Limited Edition 17Olympus E M10 Mark II Limited Edition start

Anbefalet tilbehør:

  • OM-D Messenger-lædertaske – Skræddersyet til OM-D-kameraer og optikker med den klassiske urbantaskes to nuancer. En matchende skulderrem medfølger.
  • Mini OM-D Messenger-taske – Samme stil som den større udgave. I grå kanvas og brunt læder med plads til kamerahuset og en optik.
  • ECG-3-greb – Gør det nemmere at få et sikkert greb i kameraet, særligt ved brug af en større telefotooptik. Funktionen til nem udløsning betyder, at du kan sætte grebet på og fjerne det hurtigt på farten.

Se det fulde udvalg af OM-D E-M10 Mark II Limited Edition-funktioner og tilbehør på www.olympus.dk

 

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 886 gange
Log ind for at skrive en kommentar.