Lørdag, 13 september 2014 16:25

NZXT præsentere S340 kabinettet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

NZXT's nyeste kabinet i Source serien, nemlig S340

Start-billede-nzxt-s340

Skulle være et af NZXT's mest holdebart byggede kabinetter nogensinde.

NZXT's har netop lanceret deres S340 kabinet, som er deres nyeste skud på stammen i deres Source serie af kabinetter.

 

Det er et miditower som er lavet i smedet valset stål med minimal brug af plastik. Efter folk er stoppet med at bruge optiske drev er det blevet muligt at flytte harddiskene til en lavere position, det åbner kabinettet op på en helt ny måde som endnu ikke er set før, at kabinettet er så åbent gør det endnu nemmere at arbejde med end tidligere kabinetter. Der er over 20 muligheder for at strips kablerne fast, samt masser af plads bag bundkortet, så man ikke skal bekymre sig om pladsen til ledninger fra strømforsyningen, det giver helt nye mulighed for kabel styring i et miditower.

Når det kommer til at holde komponenterne kølige, er Source S340 ingen undtagelse. Kabinettet er kompatibelt med Kraken X61 i fronten, og X31 bagerst i kabinettet, og der er ellers plads til 3 x 140mm eller 120mm blæsere, så der er masser af kølings muligheder. Front panelets udskæringer tillader en god mængde af luft tilgang via det fult filtreret indtag. S340 leveres standard med USB 3.0, filteret indtag, strømforsynings shroud og alt sammen lavet af kvalitets materialer. NZXT's har endda udtalt at det er en af de meste holdbare kabinetter de nogensinde har lavet, og at Source S340 kan prale af 360 grader stål beklædning, minimal plastik brugt, tykke og robust side paneler.

 

Dette ekstremt kompakte design, gør også at den er kortet i længden end normalt, så dette gør selvfølgelig at den også er lettere at bære rundt på uden at ofre noget kvalitet.

Her under kan i se lidt billeder af det nye kabinet som kommer i sort og hvid.

Nzxt s340 lille0 Nzxt s340 lille1

Nzxt s340 lille3 Nzxt s340 lille5

Nzxt s340 lille4 

Hvad synes i om deres nye miditower? Er det et i skal have?

 

I kan læse meget mere om deres kabinet lige her

 

Med en pris på blot €69.99 som svare til omkring 520 danske kroner, prisen i Danmark bliver nok omkring de 600kr. Hvilket stadig er en kanon god pris på et lækkert midi tower som dette.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 529 gange
Log ind for at skrive en kommentar.