Fredag, 08 maj 2015 16:26

Nyt svindelnummer fra tricktyve - Vær på vagt!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Tricktyve har taget nye teknologiske metoder i brug, for at narre penge fra sympatiske ekspedienter!

usb kriminalitet

En kvinde og en mand kommer ind i en Kiosk... Det lyder som starten på en dårlig vittighed, men desværre var det starten på en rigtig dårlig oplevelse for en unavngiven Dansk kiosk. Historien fortsætter. Kvinden kommer grædende ind og fortæller, at hun skulle have printet et vigtigt dokument ud, og at hun ikke kunne få det printet ud derhjemme. Den sympatiske ekspedient hjælper selvfølgelig kvinden med sit problem. Hun afleverer et USB drev, hvorpå der ligger 3 dokumenter. Det første dokument som blev åbnet, var et forkert, det næste som blev åbnet, var så korrekt, og det blev derfor printet ud. Efterfølgene takkede kvinden ekspedienten, og parret forlod kiosken.

I dag torsdag, er det blevet konstateret, at der er hævet ca. 40.000kr via Western Union, af fire omgange, på kioskens konto. Man formoder at det er sket, fordi USB drevet har indeholdt ondsindet software.

Sydøstjyllands politi udtaler: "Venlighed og hjælpsomhed er jo meget sympatiske karaktertræk - men konkret også ret dyre træk. Pas derfor på dette trick, og hjælp med oplysninger hvis du oplever noget lignene"

Der findes signalement på begge gerningsmænd, kvinden beskrives som syd europæisk af udseende, 30 til 35 år, 160cm. høj, almindelig af bygning, hvid i huden, sort, kort hår, engelsktalende. Manden beskrives ligeledes som værende syd europæisk af udseende, 30-35 år, 170-175cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, sort, kort hår, også engelsktalende, og var iført en grå trøje.

Skribenten siger:
Teknologi er en forunderlig ting. Teknologi er generelt set skabt til at gøre vores liv bedre, og lettere. Det er tragisk at nogle personer udnytter teknologi, og måske værre endnu, folks hjælpsomhed, til kriminelle formål. Det er tydeligt, at folkene bag, har talent for emnet, så hvorfor ikke bruge sine talenter til at forbedre samfundet, i stedet for at bidrage til dets forfald? Hvad synes i?

Du kan give din mening til kende på Twitter, Google+ eller på vores Facebook-side, her kan du også holde dig opdateret om alle de seneste nyheder og anmeldelser.

Læst 446 gange
Log ind for at skrive en kommentar.