Lørdag, 05 juli 2014 21:46

Nyt om Cryteks dårlige økonomi

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nu er der kommet flere rygter ud, om Cryteks tilsyneladende dårlige økonomi.

Crytek Start billede

Det kunne have været en normal udgivelse af spillet Warface, men denne udgivelse stødte på komplikationer.

Vi hørte i slutningen af sidste måned, at mange medarbejdere i den britiske afdeling blev betalt så lidt som £700 for en måneds arbejde, og nu går der rygter om at størstedelen af det britiske Crytek personale har stoppet arbejdet helt.
Kotaku har fra kilder hos Crytek UK, at ansatte hævder at de stadig skylder løn for tidligere måneder, og viser at deres bekymringer er alvorlige. De fleste har afleveret klage breve og er gået hjem. Dette personale skulle i øjeblikket arbejde på at udvikle det nye Homefront: The Revolution spil.
De fleste af problemerne hos Crytek pt er relateret til manglerne i Xbox One lanceringen titel Ryse: Son of Rome. Grundet af klager over at gameplayet bla. er fyldt med Quick Time begivenheder og manglende fornyelse. Og nu går Crytek gennem finansielle problemer pga manglende salg, som studiet stadig udadtil benægter.
Der er yderligere rygter om, at Homefront udgiveren Deep Silver, ejeren af Dead Island franchise, kan ende med at købe mindst den britiske afdeling, men det er ikke officielt endnu.
Læst 366 gange
Log ind for at skrive en kommentar.