Torsdag, 24 september 2015 10:00

Nyt flagskib fra Plantronics - Første trådløse UC stereoheadset med aktiv støjreducering

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Med Plantronics’ nye stereoheadset Voyager Focus UC er det nemt at skifte mellem PC og mobil og mellem arbejde og underholdning. Med aktiv støjreducering og en rig, dyb stereolyd kan du lukke støjen ude og fokusere på dit arbejde.

voyager focus uc

Plantronics, lancerer nu Voyager Focus UC, markedets første trådløse Bluetooth® UC stereoheadset med aktiv støjreducering (ANC) en teknologi designet til at nedsætte bagrundsstøj og forstyrrelser i bl.a. åbne kontormiljøer.
Voyager Focus UC er udviklet til professionelt brug og egner sig særligt til åbne kontorlandskaber eller andre støjende miljøer, hvor man ønsker at fjerne baggrundsstøjen under telefonsamtaler. Med Smart Sensor-teknologi, voice alerts, wideband audio og hi-fi-stereolyd leverer Voyager Focus UC en enestående samtale- og musikoplevelse og så er det komfortabelt at have på, selvom du bærer det hele dagen.

‟Ingen kan betvivle den positive effekt en god lydoplevelse har på effektiv kommunikation og samarbejde,” siger Rich Costello, senior research analyst hos IDC. ‟Men den gode lydoplevelse bliver i stigende grad udfordret i takt med udbredelsen af større, åbne kontormiljøer, som giver flere eksterne støjkilder.”

Voyager Focus UC, der fungerer problemfrit med Bluetooth-aktiverede bordtelefoner, bærbare pc’er, mobiltelefoner, tablets og smartwatches, giver dig suveræn lyd i begge ender af opkaldet. Det omsluttende on-the-ear-design reducerer niveauet af udefrakommende høje frekvenser som kontorstøj og stemmer, mens de lave frekvenser, som f.eks. aircondition, bliver reduceret gennem ANC. Baggrundsstøj som tastaturklik, samtaler i nærheden og bevægelse bliver minimeret takket være tre præcist indstillede mikrofoner og en avanceret støjreduceringsalgoritme, der samtidigt også optimerer brugerens stemme. Det betyder, at andre kun vil høre brugerens stemme og ikke, hvad der foregår i baggrunden.

‟Vi har gennemtænkt alle samarbejdsudfordringer og udviklet en løsning, der imødekommer dem alle. Vi har skabt et kvalitetsdesign, der fordrer tiltro og udstråler kompetence under videokald. Ved hjælp af sensorer og kontekst har vi tilpasset brugeroplevelsen til den måde headsettet bæres på, så det virker præcist som forventet,” siger Bill Loewenthal, Vice President, Enterprise Solutions Management, Plantronics. ‟Men vores største nyskabelse ligger i lydkvaliteten. Vi har gjort vores bedste mikrofonteknologier endnu bedre med forbedrede algoritmer, så brugerens stemme går klart igennem, mens baggrundsstøj holdes nede. Og lytteprofilen er blevet finjusteret, så din yndlingsmusik lyder både dynamisk og imponerende.”

Highlights fra den nye Voyager Focus UC:
• Udvidet Bluetooth-rækkevidde: Class 1 Bluetooth med selvjusterende strøm giver dig op til 45 meters rækkevidde, mens du stadig sparer på batteriet.
• Komfort og holdbarhed: Ørepuderne i kunstlæder indeholder blød memory-skum, der gør det behageligt at gå med headsettet hele dagen, mens en polstret metalbøjle giver både holdbarhed og sikrer en varig, komfortabel og sikker pasform.
• On-board sensors: On-board sensors skaber en intutitiv og smart brugeroplevelse. For eksempel besvares opkald blot ved at tage headsettet på, mobilens lyd sættes på pause, når headsettet tages af og starter selv igen, når headsettet atter tages på.
• UC-ready: Grundige tests af Voyager Focus UC med fokus på samarbejdsløsninger fra Microsoft, Cisco, Avaya og Huawei sikrer den bedste brugeroplevelse, når du benytter disse programmer.

Priser og tilgængelighed
Voyager Focus UC er tilgængelig hos udvalgte forhandlere til en vejlendende pris på DKK 2.299,- eks. moms

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 779 gange
Log ind for at skrive en kommentar.