Onsdag, 27 februar 2013 09:44

NYHED: Spil mod andre piloter i Parrots AR.Drone-community

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Har man brug for et adrenalinkick eller bare nye udfordringer, kan man nu prøve to nye spil til Parrot AR.Drone 2.0-quadricopteren og sammenligne sine scores med andres i Parrots spil-community: AR.Drone Academy.

ARDrone2 HD Outdoor YELLOW Right View 0223

Med AR.Race 2 kan man designe sine egne gigantiske slalom-baner, eller man kan tage del i den futuristiske søgen efter rumskibsdele i AR.Rescue 2.

AR.Race 2: et kapløb i luften uden grænser

ardrone

  • Vælg et sted at spille: i huset, haven, skoven etc. Hvert enkelt element (vægge, møbler, træer) er en del af spillet og bidrager til spiloplevelsen.
  • Kortlæg en rute og find en start- og mållinje ved at placere et mærke på jorden, som genkendes af kameraet på Parrot AR.Drone 2.0, så man kan optage dine løbstider.

Klar! Parat! Start! Dronen flyver stærkt og zigzagger mellem forhindringer. Tiden går. Mere fart på, lav et loop og en uvending lige inden målstregen. Man kan tilføje så mange spillere, man ønsker, opfinde uendeligt mange kapløb og sammenligne sin stilling med de andre piloter i community'et AR.Drone Academy.

AR.Race 2-spillet downloades gratis fra App Store.

AR.Rescue 2: et nødopkald fra rummet

IMG 0153

En raket med rumvæsener er styrtet ned. De overlevende rumvæsener skal nu finde alle vragdelene fra rumskibet og genopbygge det, før de kan komme hjem igen. Og de har brug for hjælp.

Som Parrot AR.Drone 2.0-pilot flyver man gennem 4 forskellige verdener (med 10 niveauer i hver) og indsamler de spredte vragdele fra det ødelagte rumskib. Men man skal være forsigtig, for tiden går hurtigt, og farerne lurer overalt. Crunchers, små metal-ædende monstre, ligger på lur over det hele og venter på at skyde.

Piloten kan bruge sit laser-skyts, men må holde hovedet koldt og gøre sig klar til en lang og sej kamp. Efter spillet kan man sammenligne sine point med de andre piloters i AR.Drone Academy.

AR.Rescue 2- spillet downloades gratis og kan hentes fra App Store.

Parrot AR.Drone Academy: en platform, du ikke må gå glip af!

Ved at downloade AR.FreeFlight-app'en får man adgang til det store spil-community Parrot AR.Drone Academy. AR.Drone-akademiet er et community, hvor man kan dele og udveksle idéer med andre piloter. Medlemmer får adgang til masser af eksklusive features og indhold: flyvedata og statistikker, videoer, fotos, tips om de bedste steder til at flyve og steder, man skal undgå, samt nemme måder at uploade videoer, opbygge sociale netværk og dele platforme.

Læst 1558 gange
Log ind for at skrive en kommentar.