Der er nye rygter på banen angående den kommende iPhone 6. Den skulle ifølge ETNews, komme i et utrolig tyndt design med en tykkelse på kun 6 millimeter.

Det er det anerkendte website, ETNews, som har bragt de nyeste rygter på banen omkring den kommende iPhone 6.

Ifølge ETNews, skulle den få en tykkelse på kun 6 millimeter, hvor iPhone 5s til sammenligning måler 7,6 millimeter. De nye rygter passer godt, idet at den kommende iPhone 6 designmæssigt vil komme til at følge samme designlinjer, som Apple's iPad Air, som er en af de absolut flotteste og tyndeste tablets på markedet pt.

Samtidig rygtes det også at den bliver tungere end iPhone 5S, da Apple angiveligt har valgt at bruge Liquidmetal. Liquidmetal er ikke, som ordet beskriver, flydende metal, men er derimod et virkelig hårdfør materiale.

Dertil mener ETNews også, at iPhone 6 vil komme på markedet allerede til september. Og derudover skriver Yahoo! Japan, at Apple allerede så tidligt som til maj, vil være klar med en phablet med en 5,7" skærm og med Apple's kendte 64-bit A7 processor.

Dette rygte bakkes op af tidligere rygter, som kom fra kilder hos Foxcoon, som oplyste at der vil komme hele to nye iPhones i år. Dette er dog blot rygter fra de to websites, men mon ikke det passer meget godt, eftersom Apple har været ude og sige, at de har "rigtig store planer" for 2014.

Tags: iphone 6applerygteretnewsnyekommendemillimetermarkedet

 

Del denne artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Please update your Flash Player to view content.
Relaterede artikler

Nyheder

ARCTIC har udviklet nye muligheder for køling af g...14 Mar 2014 - 09:14 | Kasper Christensen

Så kom ARCTIC på banen med nye kølingsmuligheder til grafikkort. Forskellige køler bliver præsenteret her, og der er noget og glæde sig til indenfor køling af diverse grafikkort.  

Læs mere...
Rygter omkring Intel's Haswell-E I7-5000 serie14 Mar 2014 - 06:22 | Stefan Adam Ravn Jensen

Rygtet siger at Intel vil få bragt deres næste generation processor og dens entusiast platform på markedet allerede i Q2.
Deres nye Extreme I7-5960x og Intel's X99 bundkort vil allerede blive vist frem til Comutex Taipei i Taiwan her start Juni, og skulle komme ud kort efter det.
Det er altså flere måneder inden det første rygte kom frem med at det skulle komme i Q3. Intel's nye Haswell-E [ ... ]

Læs mere...
Asustor viser ADM 2.2 frem ved CeBIT 201412 Mar 2014 - 19:15 | Kasper Christensen

ASUSTOR til Showcase ADM 2.2 og Enterprise Class 7-serie modeller på CeBIT 2014 SUSTOR udstiller komplet udvalg af netværk storage-løsninger designet til både privat-og erhvervsbrug, og byder på fremragende pris til nøgletal. Ny ADM 2.2 operativsystem funktioner omfattende Windows ACL-support, integration af cloud storage-tjenester Google Drev og HiDrive, eksklusiv SearchlightTM søgemaskine, [ ... ]

Læs mere...
Synology's DiskStation Manager 5.0 10 Mar 2014 - 16:32 | Kasper Christensen

Version 5.0 af Synologys DiskStation Manager bringer indgroet sky funktionalitet og kommer sammen med et helt nyt UI. Synology er klar til at lancere den femte udgave af DSM, der bringer flere cloud tjenester samt en ny UI og mange andre funktioner.  

Læs mere...
Nye rygter omkring iPhone 608 Mar 2014 - 11:44 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Der er nye rygter på banen angående den kommende iPhone 6. Den skulle ifølge ETNews, komme i et utrolig tyndt design med en tykkelse på kun 6 millimeter. Det er det anerkendte website, ETNews, som har bragt de nyeste rygter på banen omkring den kommende iPhone 6.  

Læs mere...
Ny Chromebook fra Samsung - Bedre ydeevne og hurti...04 Mar 2014 - 19:45 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Samsung lancerer den nye Chromebook 2, som er tilpasset til studiet. De 3 nøgleord er forbedret ydeevne, øget batterilevetid og hurtig opstart.  

Læs mere...
Skarpere og hurtigere - Ny YOGA 10 HD+ tablet fra ...24 Feb 2014 - 20:33 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Lenovos multimode-tablet fastholder sin 18 timers batteritid og unikke design, men udstyres nu med Full HD-skærm, kraftig processor, ekstra skarpt kamera samt apps, som gør det nemt at dele, synkronisere og beskytte data. Ved årets store mobilmesse i Barcelona, Mobile World Congress 2014, annoncerer Lenovo den nye YOGA Tablet 10 HD+, en multimode Android-tablet, som fuldender den originale [ ... ]

Læs mere...
Cooler Master ude med nye holdere til smartphones ...23 Feb 2014 - 21:02 | Kasper Christensen

Cooler Master lancerer 2 nye bærbare holdere. JAS Mini og Cube Mini. Begge er lavet af aluminium og er kompatible med smartphones og mindre tablets op til 8".  

Læs mere...
Sony præsentere 6 nye kameraer21 Feb 2014 - 13:46 | Kasper Christensen

Så skal vi have kigget på 6 nye kameraer fra Sony, i alle prisklasser. De seks nye Cyber-Shot-modeller fra Sony giver dine billeder ekstra glans med smarte funktioner, som klarer arbejdet for dig – uanset om du er fotoentusiast eller på jagt efter de bedste feriebilleder.  

Læs mere...
Alienware og Valve nytænker pc-gaming 12 Feb 2014 - 10:04 | Kasper Christensen

Resultatet af fire års samarbejde mellem Alienware og Valve er en let, åben og simpel måde at spille pc-spil. Alienware Steam Machine er designet til at kombinere det lette ved en konsol med friheden fra en pc.  

Læs mere...
LG lancerer LG Lifeband Touch 12 Feb 2014 - 10:02 | Kasper Christensen

LG Lifeband Touch – et moderne og stilrent træningsarmbånd med berøringsfølsom OLED-skærm og smart synkronisering med iOS- og Android- smartphones. Gør dine træningresultater bedre – erstat arbåndsuret med LG Lifeband Touch  

Læs mere...
ASUS nye lanceringer fra CES 2014 11 Feb 2014 - 15:33 | Kasper Christensen

Så er det blevet den tid på året hvor en af verdens største teknologimesser slår dørene op i Las Vegas. CES 2014 er skudt i gang med et brag. ASUS er selvfølgelig også med og introducerer masser af spændende nyheder. ASUS ZenFone, Padfone Mini, ASUS Transformer Book Duet TD300 samt ROG Swift PG278Q.   

Læs mere...
Antec SPzero11 Feb 2014 - 10:19 | Kasper Christensen

Så kommer antec med en lille box hvad mon der er i den. SPzero er en bærbar Bluetooth højttaler til den mobile livsstil.  

Læs mere...
Guide - Mekanisk tastatur eller ej24 Jan 2014 - 11:03 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Et godt mekanisk tastatur kan og vil gøre livet som gamer, meget nemmere for dig. Det helt grundlæggende design ved et tastatur er i bund og grund stadig det samme, men dette betyder dog ikke, at funktionaliteten og kvaliteten ikke er blevet meget bedre, snarere tværtimod. Hvis vi ser på den almindelige bruger, så har tastaturet ganske vist kun ét formål, og det er at kunne skrive en teskt [ ... ]

Læs mere...
Synology afslører DiskStation Manager 5.0 Beta23 Jan 2014 - 14:05 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Synology annoncerede i dag beta tilgængeligheden af DiskStation Manager (DSM) 5.0. Der er desuden mulighed for at prøve den nye DSM 5.0, uden at installere denne.  

Læs mere...
League of Sharks afholder en stor turnering i ARAM22 Jan 2014 - 14:23 | Kasper Schuster Haaning Hansen

League of Sharks afholder en stor turnering i ARAM (ALL RANDOM ALL MID) - D. 15 og 16 Februar - Plads til 128 hold - Gratis at deltage! SharkGaming.dk, Eurosecure Danmark og GOIMBA.com inviterer alle nordiske League Of Legends-gamere til nordens største online 'ALL RANDOM ALL MID' (ARAM)-turnering i spillet League of Legends.  

Læs mere...
Nu kan du oddse på e-Sport på Danske Spil21 Jan 2014 - 22:19 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Esport bliver stadig mere populært, og Danske Spil og Oddset har nu åbnet op for mulighederne for, at man kan oddse på turneringer i et af de mest populære spil. Sport er ikke altid bare stor fysik, en bold og store mængder sved. Nogen gange ligger det hele i fingerspidserne. Sådan kan man i hvert fald definere eSport, der er et samlet udtryk for computerspil på konkurrenceniveau, og nu [ ... ]

Læs mere...
BenQ frigiver nyt gaming-monster20 Jan 2014 - 21:55 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Nu har BenQ igen flyttet grænserne for gaming-skærme med den nye 27 tommer monitor XL2720Z, som er proppet med fede funktioner og ny teknologi, der giver en fantastisk spiloplevelse. BenQ, en af verdens førende skærmproducenter, er klar med den nye professionelle gaming-monitor XL2720Z. Den taiwanske producent er kendt for sine innovative nye teknologier, der giver klare fordele for pc- og [ ... ]

Læs mere...
MM-Vision lancerer Vision Game Mini med ASUS GTX76...19 Jan 2014 - 21:50 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Det kompakte gamersystem. En Vision Computer er ikke bare en almindelig computer. Der er kræset om detaljerne og Vision computere er bygget til at holde i mange år. Der bruges de bedste kvalitetsdele, og alle systemer testes grundigt samt gennemgår en omfattende kvalitetskontrol.  

Læs mere...
Razer Nabu Smartband08 Jan 2014 - 21:08 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Lev mere intelligent med verdens første wearable tech-enhed, der understøtter notifikationer, Life Tracking, spilteknologi og social kommunikation mellem bånd. Razer, verdens førende producent af enheder og software til et globalt fællesskab af spillere, har annonceret lanceringen af verdens mest intelligente armbånd, Razer Nabu.  

Læs mere...

Anmeldelser

Thermalright HR-22 - Når man vil køre med passiv k...12 Mar 2014 - 19:49 | John Thorn

Denne gang skal vi kigge på en stor køler fra Thermalright som er lavet til at kunne køre passiv. Når vi snakker passiv køling skal der som regl være en form for luft flow omkring den for at den kan komme af med varmen.  

Læs mere...
Thermalright HR-02 Macho Rev. A - Kæmpe køler, kæm...12 Mar 2014 - 19:20 | John Thorn

Thermarigth er kendt for at lave nogle vilde og højkvalitets produkter som tit overrasker. Her skal vi kigge på en stor tower køler som jeg er ret sikker på nok skal yde godt.  

Læs mere...
QNAP TS-670 Pro Turbo - Brugervenlighed og kraftvæ...11 Mar 2014 - 11:31 | John Thorn

Så er tiden kommet til vi skal teste et kraftværk fra QNAP, der er tale om den nyeste QNAP TS-670 Pro Turbo. Med denne server har man masser af krafter til at håndtere stort set alt man kunne tænke sig.  

Læs mere...
Sharkoon FireGround - En musemåtte med stor potien...08 Mar 2014 - 08:06 | Orhan Imamovic

Sharkoon er ude med en rigtig fed musemåtte, og størrelsen er maksimal! Musemåtten sørger for at man kan have både tastatur og mus på, kom med ind og se hvad vi synes om den!  

Læs mere...
Antec TrueQuiet 120mm LED - For dig som ønsker for...06 Mar 2014 - 19:25 | John Thorn

Denne gang skal vi kigge på Antec's TrueQuiet LED serie. Denne serie har nogle yderst lækre små detaljer, som vi skal kigge nærmere på.  

Læs mere...
LC-Power Vibro - En lille højtaler med stor lyd05 Mar 2014 - 21:02 | John Thorn

Så er LC-Power også med på beatet, de er på banen med LC Power Vibro. Vibro er en lille højtaler som bruger underlaget til at forstærke lyden ved at vibrerer ned på det.  

Læs mere...
Cooler Master JAS & Cube Mini - Holderne du bare m...04 Mar 2014 - 19:32 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Er du træt af at din tablet eller smartphone, blot ligger og flyder på bordet ? Så bør du uden tvivl tage et kig på en af disse to holdere fra Cooler Master. Holderne som vi tager et kig på er deres JAS mini og CUBE mini. Begge kan bruges til smartphones og tablets op til 8", og begge yder en fantastisk stabilitet.  

Læs mere...
PNY High Performance Kortlæser - Når hastighederne...03 Mar 2014 - 17:49 | John Thorn

PNY er nu ude med en kortlæser, som både har USB 2.0 og 3.0. USB 3.0 giver mulighed for at udnytte hastighederne, på deres SD kort. Lille og simpel uden for meget unødigt, og ikke mindst let at have med på farten.  

Læs mere...
Needit POST IN - Undgå at gå forgæves til postkass...01 Mar 2014 - 08:56 | John Thorn

Her er løsningen for den, der gerne vil vide når der er post i postkassen. Med en lille sensor i postkassen, kan du se når der er post. Lille, smart og flot, det må være de 3 nøgle ord for denne enhed.  

Læs mere...
PNY PowerPack 5200mAh - Når du løber tør for strøm...28 Feb 2014 - 11:19 | John Thorn

PNY laver også powerbanks, her skal vi teste deres mellem-størrelse, på hele 5200mAh. Selv mellem-størrelsen kan lade en tablet, og den kan levere både 1 og 2.4 ampere.  

Læs mere...
PNY SD kort - Vælg præcis det kort du har brug for...24 Feb 2014 - 07:58 | John Thorn

I denne artikel skal vi kigge på tre SD kort fra PNY. Forskellen på de tre kort vi skal teste, er overførselshastigheden.  

Læs mere...
BitFenix Comrade - Et utrolig budget-venlig kabine...23 Feb 2014 - 21:11 | Kasper Schuster Haaning Hansen

BitFenix har produceret et nyt kabinet, deres Comrade. Dette kabinet er efter min overbevisning, tiltænkt budget-brugeren, og ikke den professionelle. Prisen er lav, og kvaliteten er OK, men er dette dit nye ønske-kabinet ?  

Læs mere...
Philips Shaver PT923 - Når en perfekt barbering be...19 Feb 2014 - 09:20 | John Thorn

Denne gang skal vi kigge på en shaver fra Philips, det er deres PT923 Shaver. Det er en model med 3 roterende hoveder, som sørger for en glat, god og tæt barbering.  

Læs mere...
Spire X2 Mars HS7501 - Et godt bud på et budget he...15 Feb 2014 - 13:47 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Et headset er ikke blot et headset, når det kommer til gaming og alt afhænger af hvilke spil du gamer, og hvor meget du gamer. Gamer du et spil hvor positioneringen er alt, så er et 5.1 eller 7.1 kanals headset sandsynligvis vejen frem. Spire's X2 Mars HS7501 headset er et 7.1 kanals headset, som skulle give en fantastisk følelse og oplevelse af surround sound, om det så også gør dette, [ ... ]

Læs mere...
Plantronics Voyager Legend CS + HL10 - Et headset ...13 Feb 2014 - 10:28 | John Thorn

Vi tager i dag et kig på et headset fra Plantronics, som er et virkelig alsidigt headset. Det kan bruges både til kontoret, hjemmet og på farten. Vi har før testet heatsets som er beregnet til mobiltelefoni, og dette er nok et af de mere profesionelle headsets på markedet.  

Læs mere...
Func F-Series 10XL - Musemåtten en hver gamer bør ...12 Feb 2014 - 10:05 | John Thorn

Så er Func på banen med en ny musemåtte. Func er et forholdhvis nyt mærke for os, og vi glæder os meget til at se hvad de har at byde på. Vi har tidligere testet en mus og en mussemåtte fra dem og det var meget spændende.  

Læs mere...
LG Optimus F5 P875 - En kraftfuld smartphone til n...10 Feb 2014 - 21:47 | Orhan Imamovic

Vi har været priviligeret at få en telefon fra LG til test.   Denne telefon er deres nye entry-level telefon, nærmere betegnet LG Optimus F5 P875. Den skulle eftersigende være rimelig kraftfuld, men er den også det? Kom ind og se med!  

Læs mere...
ASUS PB278Q - En elegant og alsidig 27" skærm07 Feb 2014 - 09:28 | John Thorn

Asus har lavet en lækket og fleksibel 27" skærm, og med fire gange højere opløsning end 720p. Med en opløsning på 2560 x 1440px WQHD, er vi oppe i en opløsning som giver en super fed oplevelse, og ikke mindst en ret så fantastisk billed.  

Læs mere...
Fractal Design Arc Mini R206 Feb 2014 - 11:14 | John Thorn

Fractal Design producere en lang række af super cool og funktionelle kabinetter, hvor kvaliteten er i højsædet. Man er ikke i tvivl om hvad man har med at gøre, når man får åbnet kassen til dette kabinet.  

Læs mere...
Lian Li PC-10N04 Feb 2014 - 13:23 | John Thorn

Lian Li gør det igen, denne gang skal vi kigge på det nye PC-10N, som rummer seje features og funktioner. Hele kabinettet er lavet i aluminium, som har den egenskab at det gør kabinettet unikt og fedt, samt meget let.  

Læs mere...