Torsdag, 20 marts 2014 12:04

Nye rygter omkring iPhone 6

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Der er nye rygter på banen angående den kommende iPhone 6. Den skulle ifølge ETNews, komme i et utrolig tyndt design med en tykkelse på kun 6 millimeter.

nye iphone 6 rygter

Det er det anerkendte website, ETNews, som har bragt de nyeste rygter på banen omkring den kommende iPhone 6.

Ifølge ETNews, skulle den få en tykkelse på kun 6 millimeter, hvor iPhone 5s til sammenligning måler 7,6 millimeter. De nye rygter passer godt, idet at den kommende iPhone 6 designmæssigt vil komme til at følge samme designlinjer, som Apple's iPad Air, som er en af de absolut flotteste og tyndeste tablets på markedet pt.

Samtidig rygtes det også at den bliver tungere end iPhone 5S, da Apple angiveligt har valgt at bruge Liquidmetal. Liquidmetal er ikke, som ordet beskriver, flydende metal, men er derimod et virkelig hårdfør materiale.

Dertil mener ETNews også, at iPhone 6 vil komme på markedet allerede til september. Og derudover skriver Yahoo! Japan, at Apple allerede så tidligt som til maj, vil være klar med en phablet med en 5,7" skærm og med Apple's kendte 64-bit A7 processor.

Dette rygte bakkes op af tidligere rygter, som kom fra kilder hos Foxcoon, som oplyste at der vil komme hele to nye iPhones i år. Dette er dog blot rygter fra de to websites, men mon ikke det passer meget godt, eftersom Apple har været ude og sige, at de har "rigtig store planer" for 2014.

Læst 710 gange
Log ind for at skrive en kommentar.