Fredag, 15 august 2014 08:42

Ny USB standart - Hurtiger end USB 3.0

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Den nye USB standart kommer til at have navnet USB Type-C.

USB.3.1

Og bliver en del hurtigere end USB 3.0 som vi kender fra i dag.

USB bliver brugt til at forbinde vores mobile enheder til strømkilder og andre enheder. Der er i øjeblikket syv forskellige typer USB-stik, der allerede er i brug: USB 2.0 A, B, mini B-og mikro B; og USB 3.0 A, B og mikro B. Der er ved at være en mere nemlig USB Type-C.

Type-C-Slide-1

Den kommende type C stik kan ende med at blive det ene stik over dem alle: En enkelt USB-stik, der forbinder alt fra et pc tastatur, mus, eksterne lager enheder og skærme det kunne være rart for alle os forbruger at man ikke skal finde det rigtige USB stik, det hele bliver meget nemmere med en universal stik og dem alle.
Type-C stik er et stort skridt fremad," siger Jeff Ravencraft, formand for USB Implementers Forum (USB-IF), den organisation, der fører tilsyn med USB-standard. "Det kan være forvirrende det første stykke tid med overgangen, men Type-C stik kan i høj grad forenkle tingene over tid ved at konsolidere og erstatte de større USB-stik.
Type-C stik gjorde sin debut i denne måned på Intels 's udviklere Forum i Shenzhen, Kina. Usb stikket er bredere og tykkere end den nuværende mikro USB-stik (som er 6.8mm x 1,8 mm).

Den nye tilslutning har en meget specifik forskel fra sine forgængere, men: Ligesom Apples 's Lightning stik, har type-C stikket en lodret symmetriske kontakter på begge sider.

Som et resultat, i modsætning til nutidens USB-stik, er der ingen op eller ned på stikket, når du sætter det ind, du skal ikke til at fumle med stikket for at vende det rigtigt.

 

USB Type-C er en udgave af USB 3.1, det er dobbelt så hurtig som USB 3.0, og kan komme op på hastigheder omkring 10Gbps og det er hurtigt i forhold til USB 3.0 stikker har også mulighed for at overføre strøm op til 100 Watt. Og det betyder du kommer til at kunne lade f.eks. bærbar og lignende enheder op over USB stikket.

 

Så vi håber snart at kunne teste den nye USB Type-c her på siden, for at se hvor hurtigere det bliver i forhold til USB 3.0 som vi alle kender i dag.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 403 gange
Log ind for at skrive en kommentar.