Fredag, 06 september 2013 06:07

Ny Philips-gamingskærm med 144 Hz får premiere på IFA

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Ny Philips-gamingskærm med 144 Hz får premiere på IFA

Philipseskærm

En skærm udviklet eksklusivt af hardcore-gamere til alle der elsker gaming.

 

 

København, den 5. september 2013 – Skærmproducenten MMD, som står bag Philips-monitors, annoncerer en ny 24-tommer (61 cm) Full HD-gamingmonitor på Philips-standen ved årets IFA-messe i Berlin. Gamingskærmen giver en gamingoplevelse uden forsinkelser i realtid takket være en opdateringshastighed på 144 Hz og en pixel-responstid på et millisekund. Philips-skærmen er skabt på baggrund af feedback, som udviklerne har modtaget fra partnere og e-sports-entusiaster gennem flere år.

1

 

Den avancerede Philips-skærm har et TN-panel, som garanterer kort responstid samt helt klare og skarpe billeder uden ghosting-effekt. Gamingskærmen opdaterer billedet op til 144 gange i sekundet, hvilket er 2,4 gange hurtigere end en almindelig skærm og giver mere flydende billeder. Opdateringshastigheden på 144 Hz minimerer øjentræthed og billedforsinkelser. Det sidste er især vigtigt, når man spiller first-person shooter-spil, da fjendens bevægelser således opfattes hurtigere. For at give brugeren den optimale spiloplevelse i alle slags spil, har MMD udstyret skærmen med en specialudviklet og brugerdefinerbar skærmmenu, On Screen Display (OSD).

3

 

Masser af smarte features
Philips' gaming-monitor er fyldt med funktioner, der er designet med gaming for øje:
• SmartKeypad – Denne specialdesignede fjernbetjening giver hurtig adgang til præindstillinger til gaming. Op- og nedpiletasterne gør det desuden nemt at navigere i OSD-menuen.
• SmartFrame – Funktionen fremhæver områder, hvor brugeren med fordel kan øge sit RGB gain-niveau for nemmere at kunne se sine modstandere.
• SmartSize – Denne feature lader brugere tilpasse skærmvisningen til sine personlige præferencer.
Sidst, men ikke mindst, kommer skærmen med et valgfrit MHL-kabel til afspilning af HD-video og lyd og til at tilslutte en mobiltelefon.

2

Tilslutning
Full HD-modellen kan vise signaler via et væld af tilslutningsmuligheder (VGA, Dual Link DVI, DisplayPort og universel HDMI). Gamingskærmen har ligeledes en USB 3.0-hub, der understøtter lynhurtige dataoverførsler og hurtig opladning af mobile enheder.

God ergonomi og robusthed
Philips' nye gamingmonitor har ergonomien i orden med højdejustering på 130 mm, mulighed for at tilte og dreje skærmen, samt at pivotere den 90° til portrætformat. Den store ergonomiske fleksibilitet komplementeres af muligheden for at hænge skærmen op på en væg.

Grøn teknologi
Skærmen er ydermere energibesparende. Ved hjælp af den nyeste LED-baggrundsbelysning bruger skærmen kun 18,58 watt, mens den er tændt (og kun halvdelen i standby). Dermed møder den energikravene for Energy Star 6.0-mærket. Philips-skærmen er produceret uden bly og kviksølv.

Tilgængelighed, pris og billeder
Den nye 144 Hz gamingskærm kan nu købes på det danske marked til en vejledende udsalgspris på 2.900 kr.

Tekniske specifikationer – Philips 242G5DJEB/00  
LCD panel type, size TFT-LCD (TN), 24" (61 cm)
Backlight technology W-LED system
Maximum resolution 1920 x 1080 @ 144 Hz
Viewing angles 170º (H) / 160º (V), @ C/R > 10
Brightness 350 cd/m²
Contrast Typical: 1000:1
  SmartContrast: 80,000,000:1
Pixel pitch 0.277 x 0.277 mm
Display colours 16.7 M
SmartResponse time 1 ms (Grey to Grey)
Connectivity VGA (Analogue), DVI-Dual Link (digital, HDCP), HDMI, (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP), DisplayPort 1.2, USB 3.0 x 4, Smart keypad, Separate Sync, Sync on Green, HDMI audio out
Convenience Tilt: -5/+20 degrees
  Height adjustment: 130 mm
  Rotation: -65/+65 degrees
  Pivot: 90 degrees
Certificates and approvals BSMI, CE Mark, FCC Class B, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TCO certified, TÜV Ergo, TÜV/GS, cETLus, WEEE

 

 

Læst 609 gange
Log ind for at skrive en kommentar.