Søndag, 17 august 2014 08:31

Ny opdatering tvinger Windows 8,1 i knæ

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Som man kan læse i overskriften har nogle folk problemer med Windows 8,1efter den seneste August Opdatering.

winupdate start

Her er en guide så du muligvs kan få din maskine opdateret med hele opdateringen. Eller om man vil gå helt udenom de problematiske opdateringer.

Sidste tirsdag udsendte Microsoft deres August opdateringer til rettelser og sikkerhed, desværre gør det Windows 8.1 helt un-bootable for en masse brugere, som ender med en sort failed update skærm. Fejlen er fundet i to opdaterede filer. På supportforum Microsoft regner det med klager over den såkaldte opdatering August.
Brugere der har et system gendannelsespunkt aktiveret kan hente adgang til OS i pre-update udgave og få Windows op igen. Dem der har disabled systemgendannelse er måske nødt til at køre sig på system OS sikkerhedskopi, eller vende tilbage til en ren installation. For dem med et system gendannelsespunkt, skal sørge for, at afinstallere følgende opdateringer: KB2982791 og valgfri opdatering KB2975719 da disse er de to ansvarlige for alt dette. 
windows update s 7 
Problemet identificerer sig (for dem, der berøres), når dit system har haft to genstarter efter installation af August opdateringen. Microsoft forklarer, at problemerne er ved at blive undersøgt, og at de er på udkig efter en løsning med teamet ansvarlig for KB2982791 og KB2975719 opdateringerne. 
 
Seneste opdatering er at der er noget der ligner en rettelse kan være blevet fundet! Her er de trin der er skal følges:
  • Når du har gendannet din pc til pre-update tilstand, har flere været i stand til at installere disse med succes ved at tage de følgende trin:
  1. Genstart i fejlsikret tilstand med kommandoprompt
  2. Slet fntcache.dat fra C: \ Windows \ system32
  3. Genstart tilbage til Windows 8.1. Den fntcache.dat fil er automatisk genskabt.
  4. Installer de to berømte opdateringer og bede
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 502 gange
Log ind for at skrive en kommentar.