Søndag, 17 marts 2013 08:46

Ny og ond gaming skærm på 27" fra BenQ

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Monitoren XL2720T er specielt udviklet til krævende e-sportsudøvere. Spækket med kraftfuld indmad og fede features, bl.a. en opdateringsfrekvens på 120Hz, og responstid på 1 millisekund.

BenQ 27tommergaming

BenQ, en af verdens førende skærmproducenter, lancerer nu den professionelle gaming-monitor XL2720T. Den bliver en del af den taiwanske producents store portefølje af kraftfulde og anerkendte monitorer udviklet specielt til gaming, den såkaldte XL-serie, skriver firmaet i denne pressemeddelelse.

Den nye monitor bygger videre på den avancerede teknologi i XL-serien, men XL2720T bliver den helt store dreng i klassen. Den er nemlig udstyret med et 27 tommer Full HD LED-display og en opløsning på 1.920 x 1.080 pixels i 16:9-bredformat. Kombinationen af den store skærm, en opdateringsfrekvens på 120Hz og en responstid på bare ét millisekund sikrer en utrolig spiloplevelse. Monitoren indeholder også en række avancerede indstillinger, som brugeren kan justere efter personlige præferencer, samt særlige BenQ-features, der giver en konkurrencefordel i forhold til andre skærme.

Foretrukket af de professionelle
XL-serien er designet med henblik på at håndtere de mest krævende spillestile på tværs af det yderst forskelligartede spektrum af e-sport-titler. Monitor-serien foretrækkes af gamere i turneringer såsom ESEA (E-Sports Entertainment Association), ESWC (Electronic Sports World Cup) 2012-finalerne, G-League, Asia e-Sports Cup 2012, ESL Pro Series i Polen og ikke mindst Intel Extreme Masters, hvor BenQ har været officiel leverandør af monitorer i flere sæsoner.

- XL2720T er vores flagskib inden for gaming-monitorer. Udover det store og hurtigt reagerende display indeholder skærmen de avancerede og innovative teknologier fra vores XL-serie, der er udviklet særligt til gameres krævende behov. Det var netop baggrunden for, at vi blev valgt som officiel monitor-leverandør til Intel Extreme Masters. Vi er stolte af, at gamere i verdenseliten vælger vores udstyr, og vi tror ikke, at efterspørgslen bliver mindre med vores nye XL2720T. Tværtimod, siger Brian Hansen, Country Manager, Danmark i BenQ Nordic.

Brug skærmen til pc, konsol og meget andet
Gamerne kan med den nye XL2720T-monitor afgøre slagets gang i alt lige fra FSP-spil (first-person shooter) – såsom Counter-Strike, Global Offensive og Battlefield – til populære kampspil på konsol såsom Mortal Kombat. Den nye monitor giver en intuitiv og særdeles lav input-forsinkelse på blot 0,002 FPS (frames per second), der sørger for, at gamerens kommandoer lynhurtigt overføres til spillet.

Den nye monitor har to HDMI-tilslutninger, og det gør det muligt at tilslutte alt lige fra konsoller som PlayStation 3 og Xbox 360 til Blu-ray-afspillere, pc'er og kameraer. Monitoren har ligeledes tilslutninger til VGA/D-sub, Dual-Link DVI, DisplayPort 1.2 og indbygget jackstik til høretelefoner.

Man kan altså også bruge skærmen til bare at nyde digital underholdning i topklasse. Den avancerede skærm, der er NVIDIA 3D Vision 2-certificeret og dermed understøtter gaming med NVIDIAs 3D-teknologi, sikrer fremragende farvegengivelse, lavt strømforbrug og et kontrastforhold på 12 millioner til 1 (12.000.000:1), der giver en ekstraordinær billedkvalitet. XL2720T er samtidig udstyret med NVIDIA 3D LightBoost-teknologi, der kan fordoble skærmens lysstyrke i forhold til standardmålene.

BenQ-teknologier giver konkurrencefordel
XL2720T er ikke bare en lækkerbisken af en Full HD-monitor. Den giver også gamere en konkurrencefordel i kraft af BenQ-teknologien Black eQualizer. Den tillader gamere at justere lysforholdet uden at overeksponere hvidbalancen og dermed opnå større sigtbarhed i mørke områder.

Skærmen tager også højde for forskellige præferencer for ønsket visning via BenQ's Display Mode-feature, der lader gamere skifte mellem ni monitor-størrelser mellem 17" (4:3) og 27"W (16:9). Smart Scaling gør det muligt at skalere skærmstørrelsen op og ned dynamisk, mens slaget udkæmpes, uden at påvirke controllerens følsomhed og andre forstyrrende elementer.

XL2720T er også udstyret med den forudindstillede FSP Mode. Når FPS1 Mode aktiveres, tilpasses displayet automatisk til Counter-Strike 1.6, mens FSP2 Mode gør selv samme for Counter-Strike: Source. Med disse specialiserede, forudindstillede konfigurationsmuligheder optimeres lysstyrken, kontrasten og farvenuancen, så gamere får bedre mulighed for at kunne spotte og følge hver enkelt af deres modstanderes bevægelser.

Lur skærmindstillinger fra gaming-legender
Game Mode Loader er yderligere en funktion, der kan give gameren en konkret fordel. Her får man mulighed for at kopiere de foretrukne skærmindstillinger fra gaming-legender og dermed slippe for selv at prøve sig frem til at finde den rigtige indstilling.

Brugerne kan installere disse eksklusive forudindstillinger og gemme dem på et særligt stykke tilbehør, den såkaldte S Switch, for hurtig adgang. Det er allerede muligt med en række populære spiltitler som eksempelvis Battlefield 3, Call of Duty 3, Diablo 3 og Dota2. Udvalget af understøttede spil vil blive udvidet på sigt.

Xl2720T-monitoren lanceres i forbindelse med sæson 7 af Intel Extreme Masters World Championship (5.–9. marts) i Hannover, Tyskland. Kort herefter bliver den nye gaming-monitor tilgængelig på både det amerikanske og europæiske marked. XL2720T har en vejledende pris på 3.990 kr.

Se mere om XL2720T og de andre gaming-monitorer fra BenQ på gaming.benq.com.

Læst 1239 gange
Log ind for at skrive en kommentar.