Fredag, 20 marts 2015 20:16

Ny kraftfuld biograflyd fra Sony med nye deres soundbars

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Både film og musikelskere kan gå foråret i møde med et kraftigt boost af hjemmeunderholdningen med to nye soundbars og den nye TV-bundhøjttaler fra Sony.

Sony logo

HT-CT780 soundbar

Med sin lave profil og sit elegante design leverer den nye HT-CT780 soundbar en imponerende widescreen 2.1 surround-lyd til dit tv uden at rode i din stue. Med hele 330W har HT-CT780 rigeligt med kraft til at matche nutidens store fjernsyn på 46" og opefter. Dialoger, effekter og musik lyder godt, lige  meget hvor du sidder takket være "SForce PRO Front Surround"-databehandling. Tovejshøjttalere med dedikerede diskanthøjttalere tilføjer ekstra raffinement og detalje, mens subwooferen sikrer solid og dyb bas. Du kan nemt og hurtigt afspille musikken direkte fra din smartphone eller tablet med One-touch streaming via Bluetooth® og NFC. Hold din mobil op mod soundbaren for at skabe forbindelse så er du klar til at afspille din musik. HTCT780 kan styres direkte fra din smartphone eller tablet med SongPal-appen fra Sony. Tre HDMI-indgange gør det nemt at tilslutte alle dine enheder. Den krævende lydentusiast vil også sætte pris på understøttelse af en lang række HDlydformater, mens HDCP 2.2 gør det muligt at streame i fuld 4K-opløsning.

sony soundbar 0sony soundbar 2

HT-CT380/HT-CT381 soundbar

Denne elegante og tynde soundbar er ideel til tv op til 46" og kan både stilles på en hylde eller monteres på væggen. Den tynde soundbar leverer kraftfuld surround-lyd på 300W med "S-Force PRO Front Surround‟, der sikrer en omsluttende og flot lyd. Den kompakte, trådløse subwoofer leverer en imponerende dybde og kan placeres hvor som helst i hjemmet. Ligesom CT780 har HT-CT380 også One-touch-streaming og kan kontrolleres fra din telefon eller tablet med SongPal-appen. Den fås desuden i en flot sølvfinish (HT-CT381).

sony soundbar 1sony soundbar 3

HT-XT100 TV-bundhøjttaler

Placeret lige under dit tv tilføjer bundhøjttaleren HT-XT100 ekstra energi til film og tv-programmer med muskuløs 80W 2.1-kanalslyd og solid, kontrolleret bas fra den integrerede subwoofer. Har du problemer med at høre, hvad de siger i fjernsynet? Så klik på Voice-knappen, og dialogen bliver med det  samme klar og tydelig. Stream musik fra din smartphone med NFC og Bluetooth eller sæt et USBstik i og afspil din yndlingsmusik. Udover denne bundhøjttaler slutter HT-CT180 og HT-CT80 soundbars sig også til den store serie af Home Entertainment-produkter fra Sony. De tilbyder alle sublim lydkvalitet og nem betjening med Bluetooth og NFC. De nye soundbars og tvbundhøjttalere er tilgængelige fra foråret 2015.

sony soundbar 4sony soundbar 5

For yderligere information og specifikationer se: www.sony.dk
HT-CT780 soundbar
Vejledende udsalgspris: 3.300 kr.
HT-CT380 soundbar
Vejledende udsalgspris: 2.700 kr.
HT-XT100 TV-bundhøjttaler
Vejledende udsalgspris: 1.900 kr.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 558 gange
Log ind for at skrive en kommentar.