Torsdag, 12 februar 2015 11:04

Nvidia vil ikke anerkende fejl med deres GTX 970

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Det er kommet frem at Nvidias GTX 970 ikke lever op til de oplyste specifikationer men Nvidia anerkender ingen fejl.
Nvidia features startbillede

Nvidias  GTX 970 som er oplyst til at have hele 4 GB hukommelse er blevet vurderet til reelt kun at have 3.5 GB. De 0.5 GB som der er i difference er en form for langsommere hukommelse. Dvs. at hvis man spiller et spil i 4K og bruger de 3.5 GB vil det køre som det skal, men så snart at den kommer over de 3.5 GB vil den sidste stump langsomme hukommelse begrænse grafikkortets ydelse. "Men det er jo de færreste der spiller i 4K" tænker du nok? og ja, det er ganske få der faktisk kommer op og bruger mere end de 3.5 GB, men det er også et spørgsmål om forbrugernes tillid til Nvidias Geforce serie.

Kitguru oplyser at under 5% af GTX 970 købere har fået returneret deres grafikkort. Nvidia er sluppet billigt men forbrugerne vil huske dette til næste gang Nvidia laver en lignende fejl. Udover dette står GTX 970 også til et massivt prisfald. Dette gælder ikke mindst de få grafikkort som er blevet returneret til distributørerne og bliver nød til at blive solgt i brugt stand. På toppen af alt dette vil Nvidia ikke anerkende fejlen og det lader til at være forhandlerne der kommer til at stå med de reelle omkostninger.

 

Læs mere her

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 501 gange
Log ind for at skrive en kommentar.