Søndag, 25 januar 2015 17:11

Nu må du snart snakke i mobil på flyveturen - Måske

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Hos SAS ser man frem til de nye regelsæt.
Airplane
Sikkerhedsreglerne blev sidste gang taget op i 1996 og man må sige at udviklingen inden for den teknologiske verden er eksploderet siden da. Hos SAS ser man frem til de nye regelsæt, som de også mener bør opdateres snarest.
At skulle sikre sig at mobilerne er slukket er jo en ekstra opgave for kabinepersonalet, så på flere planer ser vi meget frem til at reglerne vil stemme overens med virkeligheden, siger SAS pressechef, Trine Kromann-Mikkelsen.
Wall Street Journal har fået oplysninger om at der vil komme et helt nyt forslag til de amerikanske luftfartsmyndigheder FAA. (Federal Aviation Administration) Det skulle komme til at omhandle muligheden for at have blandt andet e-bogs læsere tændt under hele flyveturen. Dog er man ikke helt sikker på at man må bruge Telefonen da det stadig kræver lidt ekstra, men dette er det første skridt mod nye tider på flyet.
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 226 gange
Log ind for at skrive en kommentar.