Mandag, 24 november 2014 15:12

Nu kommer Fractal Design ENDELIG med Define R5

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Ventetiden er forbi!

fractal define r5

Fractal Design er stolte af at annoncerer den næste generation af den verdensomspændende, prisbelønnede Define R serie.

Fractal Design Define R5 er den nyeste evolution i den meget populære Define R Serie. Spækket med intelligent designede entusiast-orienterede funktioner, leverer de et lydløst kabinet med kraftfulde og ekspansiv luft og vandkølings understøttelse, præsenteret i en fantastisk skandinavisk inspireret konstruktion.
Define R5 kabinettet når det højeste niveau af lydløs drift, gennem strategisk placeret lydabsorberende materiale, opdateret ModuVent ™ blæser udluftnings dækslerne er fintunet og nye med Dynamic serie blæsere.
Define R5 er designet med konfigurerbarhed i tankerne, med plads til op til 8 harddiske og alle moderne grafikkort. Hvis du ønsker at udvide dit system med vand kølings komponenter eller flere blæsere kan layoutet let konfigureres til at opfylde dine behov, nu med flere og simplere modifikations muligheder.

 

define r5 black s 0 define r5 black s 1

define r5 black s 2 define r5 black s 3

define r5 black s 4 define r5 black s 5

define r5 black s 6 define r5 black s 7

Det var lidt billeder for at vise diverse features på kabinettet men også for at vise den sorte udgave. Kabinettet fåes i hele 3 farver. Sort, Titanium og Hvid.

define r5 titanium s 0 define r5 titanium s 1

define r5 titanium s 2

Og til sidst lidt billeder af den hvide udgave.

define r5 white s 0 define r5 white s 1

define r5 white s 2

 • Optimalt designet til lydløs drift med høj densitet støjreducerende materiale i hele kabinettet for maksimal lyddæmpning, mens der ikke laves kompromiser med luftstrøm og kølings kapaciteter.
 • Omfattende vandkølings understøttelse til et kabinet af denne størrelse, har plads til radiatorer på op til 420mm i toppen og 360mm i front.
 • Udstyret med nye værktøjsfri ModuVent ™ blæser montering giver brugeren mulighed for at installere flere blæsere, hvis det ønskes, eller holde blæser monteringen lukket, og uden blæser, for at maksimere lyddæmpningen.
 • Herunder to Fractal Design Dynamic GP14 140mm blæsere udviklet til super luftgennemstrømning og samtidig bibeholde lavt støjniveau.
 • Fastholdeler et støvfrit interiør ved hjælp af støvfiltre, der dækker forreste og nederste luftindtag, som er let at få adgang fra fronten kabinettet.
 • Nyligt konfigureret front dør med dobbelt side montering så det tilpasses bedre til dit skrivebord
 • 2 dedikerede SSD mounts nemt placeret bag bundkortet rammen, funktionens innovative nye konsoller levere et værktøjs fri installation og fjernelse
 • HDD bur systemet kan indeholde op til otte 3.5 "eller 2.5" drev og er mere fleksibelt end nogensinde, så brugeren kan ændre kabinet layoutet efter personlige præferencer med flere monterings muligheder
 • ODD buret kan let fjernes for at opnå ekstra plads, området kan frigøres for at tillade øget luftgennemstrømning, for at give et nyt sted for HDD bur montering eller til at gøre mere plads til vand kølings komponenter.
 • Robuste metal HDD bakker levere fremragende dæmpningsegenskaber til harddiske samtidig give et bedre luftstrøm gennem buret med et opdateret, mere åbent design
 • Det nye og innovative Quick Release System på venstre side af kabinettet giver solid montering af venstre sidepanel, og samtidig hurtig og nem adgang til systemet.
 • Tre-speed blæser styring er strategisk integreret i frontpanelet og understøtter op til 3 blæsere.
 • Define R5 modellen fås med vindues sidepanel
 • Fås i 3 farver

Fractal design har offentligjort den forståede pris til 781kr + moms for kabinettet med hel side og 856 + moms for udgaven med vindue.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 445 gange
Log ind for at skrive en kommentar.