Fredag, 31 oktober 2014 12:31

Nu kommer der en buet gaming-skærm fra Samsung

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nu er Samsung ude med deres første buede gaming skærm,

S27D590C-billede

Det skaber en 3D-lignende oplevelse, især i spil der bruger et såkaldt førstepersons perspektiv

Kender du også til det med at drømme sig væk et stykke tid, glemme virkeligheden og leve dig ind i et spil eller en god film? Nu præsenterer Samsung en ny Curved monitor på 27 tommer, som tager digital underholdning til et nyt niveau.
En mere omsluttende spilleoplevelse
Sammenlignet med en traditionel flad skærm giver en buet skærm samme afstand mellem øjnene og skærmens punkter. Den buede form er designet til at passe med den naturlige form af det menneskelige øje, hvilket er med til at skabe en omsluttende billedoplevelse. En buet skærm skaber også et bredere synsfelt og en følelse af øget dybde i billede. Det skaber en 3D-lignende oplevelse, især i spil der bruger et såkaldt førstepersons perspektiv, såsom racing, flysimulatorer, og avatar-baserede adventurespil. Udover dobbelt 5-watts højttalere er skærmen også udstyret med funktionen Game Mode, der løbende justerer kontraster og farver, og minimerer slør for at forbedre spilleoplevelsen.
"Vores nye, 27-tommer buede skærm bringer film og spil til nye højder, skærmens unikke buede skærm og omfattende underholdnings funktioner, dens utrolige billedkvalitet og imponerende slanke design," sagde Seoggi Kim, Senior Vice President for Visual Display business fra Samsung Electronics. "S27D590C legemliggør vores fokus på at skabe en uforglemmelig underholdnings oplevelse."

S27D590C s 2 S27D590C s 1

S27D590C s 0 S27D590C s 3

Skarpe og virkelighedstro farver
Den brede betragtningsvinkel på 178 grader optimerer oplevelsen fra flere forskellige betragtningspositioner. Et kontrastforhold på 3000:1, en lysstyrke på 350 cd/m2, dyb sort, krystalklar hvide nuancer og skarpe farver skaber tilsammen en livagtig billedoplevelse.
S27D590C har et minimalistisk, stilrent design, der gør, at skærmen ser næsten vægtløs ud. Skærmen er velegnet til alle typer rum, og kan monteres på vægge såvel som borde ved hjælp af et 100x100mm VESA standard beslag.
S27D590C bliver tilgængelig i butikkerne til en vejledende udsalgspris på 3000 kroner.

Lidt hurtige specs på skærmen.

  • Full HD (1920x1080px) resolution
  • 16:9 aspect ratio
  • 4ms response time
  • Brightness of 350cd/m2
  • 3000:1 contrast ratio
  • Twin integrated 4W speakers
  • VESA wall mount support
  • 'Game mode' function
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 543 gange
Log ind for at skrive en kommentar.