Mandag, 11 august 2014 22:31

Nu kommer ASUS ROG med G550 og Swift PG278Q

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

ASUS Republic of Gamers (ROG) meddelte i dag den længe ventede Swift PG278Q gaming skærm og G550JK gaming notebook, som skaber helt nye muligheder for gamere overalt rundt omkring på kloden.

asusrogstart

ROG Swift PG278Q repræsenterer det absolut bedste i dagens gaming teknologi – den er udstyret med en 27 " skærm og med en svimlende 2560 x 1440 native opløsning, 144 Hz opdateringshastighed, 1 ms responstid og det er den første WQHD skærm nogensinde med den prestigefyldte nye G-SYNC ™ teknologi af NVIDIA.
G550JK er et ultra-kompakt monster med en ultra-skarp 15,6-tommer skærm, der giver alle de fordele, der er forbundet med den prisbelønnede ROG notebook navn og i en endnu mere bærbar formfaktor. Drevet af 4. generations Intel ® Core ™ i7-processorer, og byder på den nye Kepler-arkitektur NVIDIA ® GeForce GTX ™ 850M GPU, der kan overclockes takket være ASUS TurboMaster teknologi, G550 giver den ultimative gaming-on-the-go oplevelse for den kræsne gamer. 
VERDENS første og eneste WQHD G-SYNC FAST GAMING MONITOR
Designet specielt til gamere, ROG Swift PG278Q Gaming Monitor er udstyret med et 27-tommer WQHD 2560 x 1440 panel med en pixeltæthed på 109 pixel per tomme (PPI). Brugen af en WQHD panelet giver fire gange (4x) opløsning på 720p for skarpere billeder, og giver 77% mere skærm arbejdsområde end tilsvarende størrelse 1080p skærme.
PG278Q er ideel til nutidens hurtige spil og leverer flydende billeder takket være en 144Hz opdateringshastighed og hurtige 1ms responstid. Brugerne har mulighed for at vælge deres foretrukne opdateringshastighed, udelukkende med ét-klik skifte mellem 60Hz, 120Hz eller 144Hz visningstilstande.
PG278Q har indbygget NVIDIA G-SYNC teknologi til at levere den blødeste, hurtigste og mest betagende gaming oplevelse tænkelig. G-SYNC synkroniserer skærmens opdateringshastighed til GPU i en NVIDIA® GeForce® GTX ™, fjerner skærm tearing og minimere stutter og input lag. 
ROG Swift PG278Q Gaming Monitor har ASUS-eksklusiv GamePlus genvejstast med trådkors overlay og timerfunktioner. Den førstnævnte giver spillerne et udvalg af fire forskellige sigtekorn, der passer til deres gaming miljø, mens sidstnævnte giver en timer på skærmen for at hjælpe med at holde styr på gyder og bygge tider. Et intuitiv 5-vejs navigations joystick giver hurtig og nem adgang til OSD-indstillinger, så brugerne kan skifte display parametre med et svirp med en finger. PG278Q er designet til maraton spilsessioner, med et smart udlufter design, der hjælper med at sprede varme til at holde tingene køligt, selv efter timers brug.
ROG Swift PG278Q Gaming Monitor omfatter DisplayPort 1.2 for indfødte WQHD output og to USB 3.0-porte til praktisk pass-through forbindelse.
ROG-inspirerede, ergonomisk design, Æstetisk ROG Swift PG278Q fed, præcise linjer for at give det en luft af holdbarhed og pålidelighed. Den er udstyret med en fod prydet med en indviklet og gådefulde design, der er fuldt belyst med en speciel LED-lys-i-Motion-funktion.
PG278Q har en slank profil og et super smal 6mm ramme, der gør den ideel til næsten-sømløse flere skærme opsætninger. Et ergonomisk designet stativ med hældning, drejning, pivot og højdejustering giver brugerne en komfortabel og ideel position til visning for lange spilsessioner. Et kabel-management design funktion findes på bagsiden af skærmen kan brugerne holde deres borde ryddelige og fri for sammenfiltrede ledninger. 

Swift s 0 Swift s 5
Swift s 1 Swift s 7

Swift s 3

 

ROG G550JK - præstationer på farten
G550JK er kompakt, slank og bærbar, men den sparker stadig røv. ROG-eksklusiv ASUS TurboMaster teknologi med GPU Tweak software gør det muligt for entusiast-grade NVIDIA GeForce GTX 850M GPU skal sikkert overclockes med op til 5%. Og selv når de kører ved maksimal hastighed, G550JK holder sig kølig takket være det intelligente dobbelte fan kølesystem, som bruger to uafhængige fans og kobber Heat-pipes til at afkøle CPU'en og GPU perfekt når nødvendigt.
Fantastisk visuel, majestætisk LYD
Visuel nydelse er sikret ved G550JK smukt detaljeret 15,6 tommer Full HD IPS LED-skærm med baggrundsbelysning, med sine brede 178-graders betragtningsvinkel og anti refleksbehandling for komfort under lange gaming sessioner. ASUS Color Gamut styring og automatisk farvestyring sikre en fantastisk visuel oplevelse på alle tidspunkter, med præcis, dyb, fyldig og virkelighedstro farver.
ASUS SonicMaster Premium, indarbejde ICEpower® Bang & Olufsen teknologi, giver G550JK utrolig kraftfuld hi-fi-lyd med uovertruffen klarhed, og den eksterne SonicMaster subwoofer pumper den massive bas til virkelig intens gaming. ROG AudioWizard software letter arbejdet med at styre lydindstillinger til ethvert miljø, med fem forudindstillinger for forskellige spilgenrer.
Designet til at vinde
De slanke og muskuløse lav profil aluminiums linjer G550JK forstærkes ved underskrift ROG farveskema mat sort med fin rød diamant-cut detaljer. Den subtile oplyste ROG logo på låget tilføjer et strejf af eksklusivitet og gør sikker modstandere klar over hvad de er oppe imod. Lige så cool er den røde baggrundsbelysning problemfri ét stykke chiclet tastatur, hvilket gør det let for øjnene når der games i mørke omgivelser.

g550 s 0 g550 s 2

g550 s 3 g550 s 4

g550 s 6

Tilgængelighed og priser
ASUS ROG G550JK er tilgængelige nu i Danmark med en udsalgspris fra 9599 DKK.
ASUS ROG Swift PG278Q er tilgængelige nu i Danmark med en vejledende udsalgspris på 6490 kroner.

Læst 485 gange
Log ind for at skrive en kommentar.