Lørdag, 28 november 2015 20:13

Noctua langerer nu en industrialPPC-24v model til deres serie

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Noctua præsenterer 24V varianter af deres anerkendte industrialPPC blæsere.

noctua24vstart

Udtænkt til industrielle anvendelser, der kræver forbedret køleydeevne, Noctua's industrialPPC (Protected Performance Cooling) linje omfatter robuste high-speed-versioner af virksomhedens prisbelønnede blæsere. De nye 24V modeller bruger en version af Noctua's NE-FD2 trefaset motor driver IC for at støtte 24V-baserede industrielle anvendelser og give moderate hastigheder og lavere støjniveau i standard 12V PC-miljøer.

"Lanceringen af vores industrialPPC linje har givet os mulighed for at udvide vores base af industrielle kunder, som vi er nu i stand til at levere løsninger for højt udfordrende miljøer og opfylde meget højere krav hvad angår luftstrøm- og trykydeevne" siger Roland Mossig (Noctua CEO). "Da mange af vores industrielle kunder arbejder med 24V, tilbyder vi nu ekstra versioner til 24V applikationer."

203bNoctua-24V-Industrial-PPC-Fans-Launchednoctua 

De nye NF-F12 (120mm) og NF-A14 (140mm) industrialPPC-24V modeller bruger en version af Noctua's NE-FD2 trefaset motor driver IC. De understøtter spændinger fra 6 til 30V, det gør disse modeller ideelle til 24V-baserede industrielle anvendelser og spænding-baserede hastighedskontrol. Alle nye modeller er udstyret med IP67 vand og støv beskyttelse og PWM.

"Da vores industrialPPC modeller er blevet ret populære blandt pc-entusiaster, mener vi, at de nye 24V varianter også kan være interessant for pc-brugere på grund af deres brede input område," forklarer Roland Mossig (Noctua CEO). "Når du kører dem på 12V, vil du få meget lavere hastigheder og støjniveauer, så de kombinerer de avancerede funktioner med den berømte stilhed i vores standard line-up med industrialPPC”.

Selvom industrialPPC 24V modeller er blevet designet med 24V industrielle anvendelser i tankerne, kører de på højeste hastighed omkring 1100rpm (2000rpm modeller) til 1700rpm (3000rpm modeller) i 12V PC-miljøer. På samme tid, kan de justeres længere ned via PWM.

Pris og tilgængelighed:
Producentens vejledende udsalgspris er EUR 29,90 / USD 34,90.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 406 gange
Log ind for at skrive en kommentar.