Tirsdag, 19 maj 2015 18:16

Nedlukning af Europas største piratside, havde meget lidt indvirkning på piratkopiering

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

En af de største ulovlige streaming hjemmesider i Europa blev lukket ned i 2011, efter en massiv politi razzia på tværs af Frankrig, Tyskland og Spanien. På det tidspunkt så man lukningen af Kino.to, som en kæmpe sejr for anti-piratkopiering bevægelsen.

piratside nedlukning

En ny rapport fra Europa-Kommissionen for Fælles Forskningscenter, med titlen Online Copyright Enforcement, Consumer Behavior, and Market Structure, undersøgte data fra 5.000 tyske internetbrugere, og fandt ud af at niveauet af piratkopiering faldt med 30% i de første fire uger efter lukningen af Kino.to. Men det sjove er, at kun 2,5% ud af de 30%, søgte efter lovlige alternativer til det lukkede streaming site.

Men bemærkelsesværdigt er det, at efter nedlukningen af Kino.to der en Hydra-effekt, hvor flere små streaming-tjenester opstod. Dette gør det desværre rigtig svært for rettighedshaverne og folkene bag de lovlige streaming-tjenester, at lukke helt ned for ulovlige streaming-tjenester som Popcorn Time m.fl.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 397 gange
Log ind for at skrive en kommentar.