Onsdag, 16 juli 2014 23:42

Mulige nedskæringer hos Microsoft

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Bloomberg har nu udmeldt at de har fra kilder at der er varslet store nedskæringer hos softwaregiganten

microsoftfyrer

 Det sker normalt når strategiske skift i en kombination med massive fyringer.

Chief Executive Officer hos Microsoft Corp har allerede udmeldt om strategi ændringer hos softwaregiganten. Som det normalt sker når strategiske skift sker i en kombination med massive fyringer. En rapport tyder på at der vil blive annonceret fyringer denne uge. Efter at Microsoft fik 30 tusinde nye medarbejdere som følge af købet af Nokias enheder og tjenester tidligere på året, havde de 127 tusind ansatte fra begyndelsen af juni. I et forsøg på at optimere sine omkostninger har selskabet planer om at reducere arbejdsstyrken temmelig markant og fjerne tusindvis af stillinger.
Nedskæringerne forventes at være i teknik, markedsføring og overlappende områder med Nokia, udmelder Bloomberg news-agentur der citerer kilder med kendskab til sagen. Nogle af fyringerne forventes at være i marketingafdelinger for virksomheder, såsom den globale Xbox hold, hævder rapporten. 
Tilbage i 2009 afskedigede softwaregiganten 5800 medarbejdere på verdensplan, hvilket var den største nedskæring hos Microsoft nogensinde. Den nye nedskæring af arbejdsstyrken kan være endnu mere omfattende end den ene i 2009.
Microsoft har ikke ville kommentere dette.
Læst 360 gange
Log ind for at skrive en kommentar.