Torsdag, 17 december 2015 15:08

MSI CPU Guard 1151 beskytter din Skylake CPU imod at bøje!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Hvis du har en Skylake CPU, så er der godt nyt fra MSI!

MSI start

Tidligere i December kunne vi rapportere at visse CPU kølere kan gøre skade på Skylake CPU'er, som følge af at Intel har valgt at anvende en tyndere og mere skrøbelig printplade til CPU'erne på den nye platform.

MicroStar International har taget sagen i egen hånd, og de har nu præsenteret deres CPU Guard 1151. Det er i al sin enkelthed et beslag som erstatter det traditionelle Intel beslag omkring CPU soklen. Ved at holde CPU'en på plads i soklen ved hjælp af direkte kontakt med printpladen, frem for kontakt med kølepladen, som på Intel beslaget, så forhindres printpladen i at bøje, og derved sikres CPU'en. MSI fortæller også at grundet designet på CPU Guard beslaget, så er det også velegnet til anvendelse ved "deliddede" CPU'er. At "delidde" vil sige at man fjerner kølepladen på CPU'en, og erstatter TIM (Thermal Interface Material) mellem cpu kernen, og kølepladen med noget bedre, for bedre temperature ved overclocking. Dette er ikke noget alle bør give sig i kast med, da der er en relativ høj risiko for at man gør skade på sin CPU ved denne process.

MSI har endnu ikke udmeldt hvornår CPU Guard 1151 beslaget er tilgængelig i butikkerne.

7OSgtT8zQwTr.878x0.Z Z96KYq

Skribenten siger: Det er godt at se MSI samle bolden op efter at Intel tabte den. På en personlig note ser jeg frem til CPU Guard 1151, da jeg selv netop er blevet medlem af "skylake klubben".

 Vi vil gerne høre fra vores læsere. Har du allerede investeret i Intels Skylake platform? Hvis du har, er du så nervøs for en bøjet CPU? Vil du investere i MSI's CPU Guard 1151 når den bliver tilgængelig?

 

Giv din mening til kende på Twitter, i vores Facebook-gruppe, eller på vores Facebook-side, her kan du også holde dig opdateret om alle de seneste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 496 gange
Log ind for at skrive en kommentar.