Onsdag, 13 august 2014 11:49

Mød Alpha - Den første Alienware Steam Machine

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Resultatet af samarbejdet mellem Alienware og Valve blev i januar præsenteret på CES: Alienware Steam Machine spillekonsol, der kombinerer kræfterne fra de to firmaer.

alienware alpha

Nu har den første spillekonsol fra partnerskabet fået et navn: Alienware Alpha – og den bliver tilgængelig i Danmark i november.

alienware alpha console 1Alienware Alpha kombinerer det åbne økosystem og fleksibiliteten fra pc-gaming med brugervenlighed og det intuitive interface fra konsoller. Dermed kan gamere frit vælge, hvad de vil spille og hvordan, hvad enten det er en online FPS-duel, eller vennerne har taget deres egne controllere med til en aften i spillenes tegn.

Alienware har udviklet Alphas hardware, design og pris til at imødekomme størstedelen af gamere, og den kan skræddersyes med forskellige konfigurationer startende fra en Dual-Core i3-processer, 4GB RAM og 500GB hukommelse og til Intel Quad-Core i7 processor, 8GB RAM, 2TB hukommelse, 802.11 AC trådløs adapter, en NVIDIA Maxwell-baseret GPU samt en Microsoft Xbox 360 controller for at give gamere rammerne for at spille intensivt overalt i hjemmet.

alienware alpha console 2For at give den bedst mulige navigation i Alpha har Alienware specialudviklet det intuitive interface Alpha UI. Alienware Alpha booter direkte i Alpha UI, hvorfra der er hurtig adgang til favoritspil samt fuld integration med Steam Big Picture Mode. Alienware Alpha fås i Danmark fra november på www.alienware.dk til en pris startende på 3.990 DKK.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 538 gange
Log ind for at skrive en kommentar.