Lørdag, 02 maj 2015 06:38

Microsoft Edge - Internet Explorers afløser er annonceret

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Med en fed liste af features er der anledning til håb om, at Edge kan være konkurrencedygtig.

edge start

Det har været kendt siden december 2014, at Microsoft har arbejdet på en ny browser som skal afløse Internet Explorer når Windows 10 kommer på gaden en gang i løbet af dette år. Indtil for ganske nyligt var denne nye browser kendt under kodenavnet "Spartan", men nu er der langt om længe kommet en offentlig annoncering fra Microsoft af, om hvad denne browser egentlig er for noget.

Microsofts nye browser har nu officielt navnet "Microsoft Edge", og Microsoft går direkte efter både Chrome- og Firefox-brugere - det er annonceret, at Edge kommer til at understøtte extensions og plug-ins fra både Chrome og Firefox, hvilket må siges at være en særdeles interessant feature (som Chrome-bruger har jeg ofte siddet og ærget mig over, at jeg ikke havde adgang til en extension som kun fandtes til Firefox). Derudover kommer der også til at være integration mellem Edge og Cortanna, Microsofts Siri-lignende stemmeassistent i Windows 10, et værktøj som lader brugeren tegne og skrive noter på hjemmesider, og andet godt. Internet Explorer har længet været hæmmet af de oceaner af gammel kode der efterhånden ligger bag den snart 20-år gamle browser, så det er fedt at se Microsoft endelig komme ud af stenalderen og ind i nutiden på browser-markedet.

Se Microsofts annonceringsvideo nedenfor, og skriv endelig en kommentar om hvilke tanker i har om Edge:

 

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 743 gange
Log ind for at skrive en kommentar.