Onsdag, 13 august 2014 08:49

Microsoft annoncerer 3 helt nye Xbox One Bundles

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I dag i Tyskland, havde Microsoft en masse at fortælle om sin alt-i-én underholdning (ikke så meget bare spil) konsol, Xbox One, hvorved selskabet annoncerede en række kommende funktioner til platformen, herunder softwareopdateringer og patches, eksklusive spil og måske vigtigst af alt, tre nye bundles, hver med sit unikke sæt af tilbud.

xbox one bundles

De forskellige bundles omfatter FIFA 15, en anden med Sunset Overdrive ledsaget af en dejlig overraskelse, og endelig en Call of Duty-version, som byder på en større harddisk.

Xbox One FIFA 15 Bundle

fifa 15 bundle

Den første bundle, der tilbyder FIFA 15 sammen med konsollen, vil være tilgængelige i Europa i slutningen af ​​denne måned, og vil indeholde alt fra den traditionelle Xbox One. Den eneste forskel vil være, at du vil kunne få EA's nye fodbold titel, gratis med konsollen, derudover er du lovet timers sjov og konkurrence, takket være konsollens multiplayer-funktioner. Udsalgsprisen for denne bundle er fastsat til: 349,99 £ / € 399,99, svarende til 2.231,15 DKK.

Xbox One Special Edition Sunset Overdrive Bundle

xbox one hvid bundle

Den anden pakke, som byder på Sunset Overdrive, indebære den længe ventede hvide Xbox One-konsol. Yeps, alle de rygter var faktisk sande - den hvide Xbox One findes, og du kan få dine hænder i den, sammen med et gratis spil, og dens detailpris vil være $ 399, svarende til normalprisen.

Det er bemærkelsesværdigt, at selv om den hvide Xbox One tilbyder alt i et andet farve valg (fra konsollen til controllere), er der ingen hardware ændringer, mellem denne One og den regelmæssige sorte Xbox One. Men vi må sige, at den hvide Xbox One ser mere elegant.

 

Xbox One Limited Edition Call of Duty: Advanced Warfare Bundle

advanced warfare bundle

Den tredje og sidste bundle meddelt i dag, er Call of Duty Xbox bundle, som er udstyret med en massiv 1TB harddisk i stedet for den regelmæssige 500GB. Dette kommer sammen med den seneste iteration i CoD franchisen, hvor konsollen også bærer tilpassede mærkater for at indikere, at det rent faktisk er en bundle version. Call of Duty Xbox bundle vil have en detail på $ 499 (svarende til 2.788,95 DKK), på grund af at det er en collectors edition udgave, med en større harddisk.

Alle bundles vil blive tilgængelige dette efterår. Xbox One FIFA 15 bundle vil blive tilgængelig den 25. september og vil kun være tilgængelig i Europa. Xbox One Call of Duty: Advanced Warfare bundle vil være tilgængelig den 3. november og vil indeholde en speciel zero day kopi af selve spillet, mens Xbox One Sunset Overdrive bundle vil være tilgængelig den 28. oktober.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 504 gange
Log ind for at skrive en kommentar.