Tirsdag, 31 marts 2015 15:59

Logitechs produkter anerkendes med en Red Dot 2015 Product Design Award

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logitech-produkter er hædret for excellence i design for tredje år i træk

logitech reddot 2015

Logitech har i dag offentliggjort, at seks af deres produkter er blevet hædret ved Red Dot 2015 Product Design Awards, hvilket markerer det tredje år i træk, hvor Logitech vinder ved Red Dot. Dette år er Logitech® ConferenceCam Connect, Logitech® Keys-To-Go, Logitech® G910 Orion Spark RGB Mechanical Gaming Keyboard, Logitech® Bluetooth Multi-Device Keyboard K480, Logitech® Wireless Mouse M280 og Ultimate Ears' UE MEGABOOM blevet belønnet med det internationalt anerkendte Red Dot kvalitetsstempel. Disse anerkendte produkter udgør seks forskellige områder af Logitechs forretning, hvilket beviser virksomhedens bredde af ekspertise inden for design.

"Det ligger dybt i os at fokusere på at designe oplevelser, der adskiller sig fra resten," siger Bracken Darrell, adm. dir. hos Logitech. "Gennem et smart og gennemtænkt design differentierer vi vores produkter, og vi er stolte af den anerkendelse, vi modtager og fortsætter med at modtage – fra prestigefyldte designorganisationer som Red Dot"".

Red Dot Product Design Award blev skabt i 1954 og hædrer hvert år en udvalgt gruppe af produkter blandt de tusindvis af produkter, der indgår i konkurrencen. Red Dot vinderne udvælges af en international jury, der forsøger at finde produkter, der adskiller sig betydeligt ved at have et usædvanligt design.

logitech reddot 0

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 412 gange
Log ind for at skrive en kommentar.