Tirsdag, 13 august 2013 12:49

Logitech præsenterer nyt trådløst alt-i-et tastatur med stor indbygget touchpad

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Et pladsbesparende design der integrerer skrivning og svirpning.

logitttt

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK82, er et trådløst tastatur med indbygget touchpad, som giver mulighed for at skrive og svirpe på samme enhed.


”Vi har udviklet Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 sådan, at man kan kombinere alt det, man har brug for til at navigere sin computer i ét og samme tastatur,” siger Charlotte Johs, Logitech global vice president for branding af PC-tilbehør. ”Dette tastatur giver brugeren mulighed for at navigere, skrive, røre og svirpe ved hjælp af samme enhed.” Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 er kendetegnet ved at ultraslankt design, der ikke optager meget plads på skrivebordet. Det forbindes trådløst til computeren. Og det gør navigeringen strømlinet med den indbyggede touchpad, som understøtter op til 13 Windows 8 multi-touch gestures, når man har downloadet Logitech SetPoint-softwaren.

logi1

Sammen med TK820 får man en lille Logitech Unifying-modtager, der gør brug af den avancerede 2.4 GHz forbindelse. Den sikrer samme pålidelighed som en ledning og behageligheden ved det trådløse. Den trådløse forbindelse er så robust og pålidelig, at man kan placere tastaturet i lige præcis den position, der er mest behagelig at arbejde i og stadig nyde den hurtige dataoverførsel uden forsinkelser eller udfald af nogen art.   Pris og tilgængelighed
Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 er i butikkerne i midten af september. Vejledende udsalgspris inklusive moms er 899 kr.

 

 

Læst 1585 gange
Log ind for at skrive en kommentar.