Please update your Flash Player to view content.

Logitech præsenterer ny trådløs mus

Logitech præsenterer en ny trådløs mus.

Den nye mus er formet efter hånden og i fuld størrelse, så den giver den nødvendige og ønskelige komfort, når man scroller og klikker i mange timer.

 

 

Logitech præsenterer i dag en ny trådløs mus, Logitech Wireless Mouse M560, i fuld størrelse og med et design, der passer til håndens form. Den ny mus er designet til at blive anvendt i mange timer og stadig opleves som behagelig. Musen passer både til dem der bruger venstre hånd og til dem der bruger højre hånd til musen.

"Vi har set et behov for en mus, som kan følge med, når brugeren sidder mange timer ved computeren," siger Casper Sanderhage, landechef i Logitech Danmark. "Den nye M560 gør det let at få adgang til de applikationer og værktøjer, man bruger mest, samtidig med at den giver den ønskede komfort."

Logitech Wireless Mouse M560 har en knap til Windows 8-menuen, der er placeret bag scrollhjulet. Med den kan man med et enkelt klik få adgang til de mest anvendte funktioner, herunder apps switch og charms bar. Musen har også to ekstra knapper til tommelfingeren, som kan bruges til at skifte mellem på den ene side den traditionelle Windows-desktop og applikationer og på den anden side det nye fuldskærmsinterface fra Windows 8. Tommelfingerknapperne kan også tilpasses til at udfylde de funktioner, som brugeren selv ønsker. Det sker ved hjælp af softwaren Logitech SetPoint.

 

Musen er udstyret med et hyper-hurtigt scrollhjul, som kun findes til Logitech-produkter. Med dette kan man selv vælge at prioritere hurtighed eller præcision. I 'free-spinning mode' kan man ræse lynhurtigt gennem lange dokumenter, websider og nyhedsfeeds. Til gengæld kan man vælge præcisionsmode, når man skal tjekke regnearket, fotoalbummet og spillelisten for lige præcis den ene eller den anden oplysning. Musen leveres med den lille Logitech Unifying-modtager, der stort set forsvinder i computerens USB-port, når den først er sat i. Det betyder, at den ikke generer eller bliver beskadiget, når computeren tages med rundt. Med Unifying-modtageren har man også mulighed for at tilslutte et kompatibelt tastatur, et taltastatur eller en ekstra mus – alt sammen til den samme USB-modtager.

Pris og tilgængelighedLogitech Wireless Mouse M560 er i butikkerne i løbet af oktober til en vejledende udsalgspris på 349 kr. inklusive moms.

 

 

 

Del denne artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn