Onsdag, 17 september 2014 19:23

Logitech lancerer deres helt nye G910 Mekanisk tastetur

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Logitech har netop afsløret deres nyeste gaming tastatur.

LogitechG910Start-billede

Det bliver spændende at se hvad de nye mekaniske taster kan som de selv har produceret.

g910-1

Logitech G910 Orion Spark RGB Mekanisk tastetur, eller bare G910 forkortet. Logitech har arbejdet hårdt på dette tastatur i lang tid, og det er kulminationen på mange års erfaring, forskning og brugerfeedback. Det siges at funktionerne har lynets hastighed, lydhørhed, forbedret nøjagtighed og overlegen RGB-belysning i et lækkert gaming design. Tasteturet bruger også Logitech's eksklusive nye Romer-G mekaniske taster, der er 40% mere holdbare og er 25% hurtigere end andre mekaniske taster på markedet. 

 

Dette tastatur er kulminationen på flere års løbende udvikling af vores tekniske team, der omfatter feedback fra gamere og eSports atleter til at udvikle en næste-generations mekanisk tastetur

sagde Vincent Tucker, direktør for Logitech gaming.

 

Orion Spark er udstyret med den nye eksklusive Romer-G mekaniske tast, der ikke kan findes på noget andet tastatur hidtil. Med et aktiverings punkt på blot 1,5 mm, registrere de nye kontakter dine tastetryk op til 25 procent hurtigere, og de har en forbedret holdbarhed på 70 millioner tastetryk, op til 40 procent længere end tidligere mekaniske taster. Det lyder som om det er et tastatur der vil leve i lang tid, selv under ekstreme gaming forhold.

g910-4

En anden super fed funktion i forhold til det gamle G19 Gaming tastatur, er den nye Arx Control Integration. En kombination af en docking station og et mobil program der kan give dig yderligere oplysninger og hurtige kontrol funktioner.

Dette er et stort skridt op i forhold til det gamle integrerede skærm-system, og en der sandsynligvis vil finde en masse flere udviklere. Ellers virker det temmelig meget som det gamle system. Udviklere har adgang til en SDK og kan skabe små programmer til deres spil og programmer til at bruge telefonen som en ekstra skærm. Dette giver en teoretisk endeløs strøm af muligheder.

g910-3 

Det nye G910 har 9 programmerbare hot-keys placeret til venstre og over F1 til F4. Dette er en anden forbedring i forhold til det gamle 2-3 linje opsætning til venstre side. Det nye layout ikke kun placerer tasterne mere bekvemt at nå, du vil også ramme den forkerte tast færre gange i hektiske situationer. Knapperne kan programmeres med makroer eller enkelt tastetryk og der er 3 profiler til rådighed, hvilket giver i alt 27 tilpassede kommandoer ved at trykke på en tast.

g910-2

G910 er også et fuld RGB-tastatur, hvilket betyder, at du kan tildele hver tast individuelle farver der afhængigt af din aktive profil. Dette er en fantastisk måde at gruppere tasterne efter farve og hurtigt finde den rigtige tast til at trykke på, såsom dem du bruger ofte i spil som f.eks WASD, Ctrl og space. Den noget mærkeligt formede håndleds støtte er en anden forbedring over de gamle Logitech gaming tastaturer, og de bidrager til en mere komfortabel sidde position. Det har også en 113 Anti-Ghosting funktion. Se en video herunder.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1548 gange
Log ind for at skrive en kommentar.