Fredag, 31 oktober 2014 21:28

Logitech kommer med Keys-To-Go

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Et bærbart tastatur designet til iPad, der gør det nemmere at skrive på din tablet - hvor som helst og når som helst.

Logitech-Keys-To-GoStart-billede

Logitech Keys-To-Go, Logitech Type+ og Logitech Ultrathin gør tasteoplevelsen på den nye iPad Air 2 hurtig, velkendt og fleksibel.

Logitech har afsløret det nye Logitech Keys-To-Go. Et slankt, særskilt Bluetooth tastatur til iPad, som du nemt kan tage med dig overalt. Logitech har desuden opdateret sit nuværende line-up af beskyttende iPad covers, med indbyggede tastaturer, herunder Logitech® Type+ og Logitech Ultrathin, til at være kompatible med den nye iPad Air 2.

TYPE BLACK
"Folk bruger deres iPad overalt, og Logitech Keys-To-Go er designet til at støtte folks aktive livsstil", udtaler Michele Hermann, Vicepræsident for Mobilitet hos Logitech. "Vi har introduceret Logitech Keys-To-Go, og opdateret vores eksisterende, prisvindende iPad-tastaturer til den nye iPad Air 2, for at tilbyde en række produkter, der perfekt supplerer mobiliteten af iPad'en. Så uanset om du er mor eller far, der tager iPad'en fra børnene for at skrive en hurtig bemærkning, eller en rejsende direktør, der tjekker og besvarer e-mails på farten, har du let adgang til at skrive på din tablet, uanset hvor og hvornår du har brug for det".

 

Keys-To-Go, Type+ og Ultrathin sørger for en komfortabel tasteoplevelse til din iPad. Hvert af produkternes Bluetooth-tastaturer har velplacerede taster, der sørger for en ekstraordinær tasteoplevelse. Ligeledes har produkterne en dedikeret række af iOS genveje, så navigering af din iPad er lige ved hånden, uden du behøver at række ud og røre din iPad's skærm.

 

Highlights fra dette line-up inkluderer:

 

Logitech Keys-To-Go til iPad
Det nye Logitech Keys-To-Go er et særskilt, bærbart tastatur, der er tyndt, let og slidstærkt, hvilket gør det perfekt til at have med på farten. På bare 6,1 mm og 180 gram, er det nemt at putte i din pung, taske eller jakkelomme uden at optage værdifuld plads eller tilføre unødvendig vægt. For at sikre en behagelig tasteoplevelse, giver tasterne dig den taktile feedback, du er vant til på din bærbar computer, og er tilmed pakket ind i et vandafvisende FabricSkin Cover, der beskytter tastaturet mod spild og snavs, så ingen krummer sætter sig fast mellem tasterne, og væsker nemt kan tørres af. Det genopladelige batteri kan holde op til tre måneder på en fuld opladning. Tastaturet er kompatibelt med alle generationer af iPad og iPad Mini og fås i tre forskellige farver: sort, rød og turkis og til en vejledende pris på 599 DKK.

 

Logitech Type+ til iPad Air 2
Logitech Type+ er et all-in-one beskyttelsesetui med indbygget tastatur til iPad Air 2. Ligesom sin forgænger er coveret tyndt, let og sikrer tosidet beskyttelse. Den har et nyligt optimeret Bluetooth-tastatur, der er designet til at gendanne tasteoplevelsen fra din bærbar computer, så du problemfrit kan skifte fra en enhed til en anden uden at miste hastighed eller nøjagtighed. I skrivepositionen fastsættes iPad'en magnetisk direkte over tastaturet, og holder skærmen lige ved hånden for nem navigation. Logitech Type+ tastatur har også en automatisk tænd/sluk funktion; når iPad'en er placeret oprejst i skriveposition, tændes tastaturet automatisk, og når du lægger iPad'en fladt ned, slukkes det automatisk. Derudover kan funktionerne Auto-Wake og Auto-Sleep slukke din iPad, når du lukker coveret, og tænde den igen, når du åbner det. Logitech Type+ fås i sort og rød til en vejledende pris på 899 DKK.

 

Logitech Ultrathin til iPad Air 2
Logitech Ultrathin er et tyndt og let tastatur-cover til iPad Air 2, der fastgøres med magnetiske klips. Coveret beskytter skærmen på din tablet, når du er på farten, og er lavet af aluminium i god kvalitet, der passer perfekt til iPad Air 2. Derudover har tastaturet et batteri med en levetid på op til to år, og som let kan udskiftes, når det er nødvendigt. Den magnetiske rille bag tastaturet giver dig mulighed for at vippe din iPad, så du opnår den perfekte skrivevinkel. Logitech Ultrathin til iPad Air 2 er tilgængelig i grå og sølv, til en vejledende pris på 799 DKK. 

 

Keys-to-go Black UltraThin 10 6 SPACEGREY

Pris og tilgængelighed
Logitech Keys-To-Go, Logitech Type+ og Logitech Ultrathin forventes at være tilgængelige i Danmark i slutningen af november 2014. Besøg venligst www.logitech.com
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 490 gange
Log ind for at skrive en kommentar.