Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller
Søndag, 21 juni 2015 17:45

Logitech introducerer sin 2015 Play Collection mus

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logitech har afsløret sin syvende årlige designkollektion af mus, 2015 Logitech® Play Collection. Inspireret af de nyeste trends inden for mode, møbeldesign og accessories, er disse originale mus udsmykket med venlige ansigter af legende figurer samt farverige mønstre og former.

”Vores mål var at fremkalde lidt sjovt og ballade, og samtidig minde dig om at smile, når du bruger din mus,” forklarer Charlotte Johs, global vice president for computerudstyr hos Logitech. ”Vi kombinerede en håndfuld farver, et strejf af leg og et strejf af liv, da vi skabte dette års Logitech 2015 Play Collection. Farvekombinationerne og designet er inspirerende, opmuntrende og tilføjer personlighed til dit skrivebord.”

Da Logitechs designteam deltog i Milan Design Week, blev de inspireret af legende temaer og elementer, hvilket dannede grundlag for skabelsen af 2015 Play Collection. Dette års kollektion indeholder Logitech® Wireless Mouse M238. Med de nye mus kan du nemt navigere rundt på internettet, mens din hånd nyder musens behagelige form og en præcis scrolling og registrering. Logitechs 2015 Play Collection er ligeså smart, sjov og frisk som dig. Takket være musens langvarig batteri, er det nemt at holde sig i gang i op til 12 måneder, afhængig af model. De trådløse mus er kompatible med Microsoft Windows®, Mac, Chrome OS™ og Linux®, og selv på 10 meters afstand er forbindelsen pålidelig.

Pris og tilgængelighed
Logitech 2015 Play Collection forventes at være tilgængelig fra juni 2015 til en vejledende pris på 249 DKK. Besøg venligst www.logitech.dk eller vores blog for mere information.

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 74 gange
Log ind for at skrive en kommentar.

Relaterede artikler

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus