Onsdag, 05 november 2014 10:46

Logitech introducerer deres nyeste gaming mus G302

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logitech kommer nu med G302, som er en gaming mus som er specielt lavet til MOBA gamere.

Logitechg302-billede

Den er testet af flere af de store hold som f.eks Cloud9 , Team SoloMid, Invictus Gaming og CJ Entus Frost.

Logitech introducerede den anden dag sin nyeste Logitech G mus, Logitech® G302 Daedalus Prime™ MOBA Gaming Mouse. Testet af professionelle MOBA gamere fra hele verden, blandt andre gamere fra Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze og Invictus Gaming, er Logitech 302 designet til at kunne udholde de højeste niveauer af professionel eSport gaming. Mere specifikt forbedrer musens eksklusive metalfjeder knap klik-reaktionsevnen, hvilket gør in-game handlinger hurtige og præcise.
Logitech G302 afspejler vores vedvarende engagement til at bruge videnskaben til at designe produkter der hjælper gamere med at vinde. Knapperne, formen og vægten af denne mus er unikt sammensat efter kravene fra professionelle MOBA gamere, med hurtig og reagerende højre- og venstreknap klikning.
"Vi byggede Logitech G302 for at møde præstationskravene fra de bedste eSport atleter i verden," siger Vincent Tucker, direktør for Logitech Gaming. "G302 er den bedste mus til MOBA gamere da den kombinerer komfort og udholdenhed med det mest avancerede teknologi der er til rådighed. Den kan modstå strabadserne fra de højeste niveauer af gaming, og giver mulighed for ekstrem hurtig klikning og præcis timing, hvilket er afgørende når sejr eller tab kan blive bestemt i løbet af milisekunder."

Logitech g302 s 0 Logitech g302 s 1

Logitech g302 s 2

Logitech G302 inkorporerer også Logitechs Delta Zero™ sensor teknologi, hvilket kombinerer et eksklusivt linsedesign, illumination geometri og algoritmer, der leverer den mest præcise omregning af håndbevægelser til handlinger på skærmen der er til rådighed i øjeblikket.
"Den er super let og lydhør, knapperne er hurtige og føles gode, og trackingen virker upåklageligt," sagde Jason "WildTurtle" Tran fra Team SoloMid. "G302 er præcis hvad jeg har brug for til at hjælpe mit hold med at vinde."
Designet til højhastigheds klik
Et metalfjeder system forbedrer højre- og venstreklik reaktionsevnen, hvilket gør klikningen hurtigere og mere præcis. Udover at føles godt, er knapperne i stand til at registrere op til fem klik per sekund, hvilket sikrer at Logitech G302 kan følge med i din højhastigheds klikning. Dette kan somme tider være forskellen mellem at vinde eller tabe et vigtigt spil.
Brugerdefinerbare indstillinger
Logitech G302 har seks programmerbare knapper, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din spiloplevelse. Knapperne er indstillingsklare til alt fra en-knap genvejstaster til komplekse makroer. Opnå fantastiske resultater med standardkonfigurationen lige fra kassen, eller brug Logitech Gaming Software til at tildele ethvert spil kommando eller multi-kommando makro til knapperne. Logitech G302 har også fire DPI indstillinger der kan tilgås på et øjeblik, hvilket gør det nemt at skifte ned til pixel-perfekt målrettethed eller skifte op til højhastigheds navigation, alt sammen med høj præcision.
Letvægts og udholdende design
Det lette design har super lave friktions fødder og ultra holdbare primærknapper, der er blevet testet for mere end 20 millioner klik – svarende til en eSport atlet der spiller op til 15 timer om dagen i to år – så du kan spille velvidende at Logitech G302 vil overleve de kommende kampe.
Pris og tilgængelighed
Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mus forventes at være tilgængelig i Danmark i november 2014 til en udsalgspris på DKK 429. Besøg gaming.logitech.com for mere information.
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 586 gange
Log ind for at skrive en kommentar.