Onsdag, 10 juni 2015 19:39

Logitech gør det nemmere at forbinde din PC til dit TV med det nye K400 Plus tastatur

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logitech annoncerede i dag Logitech® Wireless Touch Keyboard K400 Plus, et tastatur, der let og bekvemt lader dig styre din computerskærm på dit TV. K400 Plus har en trådløs rækkevidde på op til ti meter samt et integreret pegefelt, som gør det nemt at streame film, tv-serier, musik og andre former for underholdning på din PC direkte fra din sofa.

k400 plus

”Stuen er det rum, hvor man går hen for at slappe af, for at blive underholdt og hygge sig med venner og familie,” siger Charlotte Johs, global vice president for computerudstyr hos Logitech. ”Logitech Wireless Keyboard K400 Plus gør det nemt at forbinde din PC til tv’et og søge på internettet.”

Ligesom det populære Logitech Wireless Touch Keyboard K400 har K400 Plus et integreret pegefelt med justerbar markørhastighed, der gør det til et kompakt alt-i-et tastatur med musefunktion. Genvejstasterne giver dig let adgang til at kontrollere volumen og navigation, og de intuitive piletaster hjælper dig hurtigt med at finde din foretrukne digitale underholdning.
Designet til den moderne stue i neutrale gråtoner har Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus et slankt design, der gør det nemt at gemme af vejen, og med de behageligt afrundede sider er det et lækkert tastatur for alle. De allerede installerede batterier, der holder i op til 18 måneder, sørger for endeløse timers underholdning uden forstyrrelse.

logitech k400plus 0logitech k400plus 1logitech k400plus 2logitech k400plus 3

Pris og tilgængelighed
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus forventes at være tilgængelig i Danmark fra juli 2015 til en vejledende pris på 399 DKK. Besøg venligst www.logitech.dk/K400Plus eller vores blog for mere information.

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 470 gange
Log ind for at skrive en kommentar.