Lørdag, 13 juni 2015 10:45

Logitech G introducerer Force Feedback Racerrat til PlayStation®4

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logitech G29 Driving Force er udstyret med håndsyet læder, dobbeltmotor force-feedback og ægte stålpedaler inklusiv kobling

logitech G29drivingforce

G29 LSOB WheelG29 RSOB Pedal

Realistisk Force Feedback
Konstrueret med dobbeltmotor force-feedback, simulerer Logitech G29 Driving Force på realistisk vis følelsen af din bil med vægtskift, vejomstændigheder og dækslidtage, så du kan mærke under- eller overstyring, tab af trækkraft med mere. Med spiralformede gear opbygget som i bilgearkasser, får du en exceptionel jævn og præcis styring. Hardware sørger for at holde tilbageslag nede, og holder rat- og pedalinput på et minimalt niveau for at maksimere kontrol.

Holdbart design
Logitech G29 Driving Force er bygget med fokus på holdbarhed og er derfor udstyret med solide kuglelejer i hjulakslerne, og gearstang og pedaler er lavet af rustfrit stål. Håndsyet læder af høj kvalitet giver Logitech G29 Driving Force et flot look, og følelsen af et high-performance racerbilrat, og sikrer en mere behagelig og holdbar brugeroplevelse. Derudover giver de indbyggede skruer og bolte dig mulighed for at kunne montere rattet på et bord eller et racersæde for at minimere uro eller slinger under aggressive manøvrer.

Let adgang til spilleknapper
For at give en let adgang til spilleknapper, er D-Pad, konsolknapper og halvautomatisk gearskifter praktisk placeret på Logitech G29 Driving Force. LED-indikatorlys fortæller dig præcis, hvornår du skal skifte gear, så du kan beholde din maksimale acceleration uden at tage øjnene fra vejen. Et 24-points udvalg og plus/minus knapper lader dig også finjustere dine kørselspræferencer.
Et 24-point selection dial og plus/minus knapper sikrer, at du kan fin-tune dine kørepræferencer.

Følsomme pedaler
Logitech G29 Driving Force er udstyret med et separat sæt af pedaler, som naturligt lader dig bremse, accelerere og skifte gear, ligesom du ville gøre det i en almindelig bil, og den lader dig også sidde i en mere realistisk stilling, når du skal køre. Den ikke-lineære bremsepedal imiterer ydeevnen af et trykfølsomt bremsesystem, der giver en nøjagtig bremsefølelse. Derudover inkluderer G29 en dedikeret kobling så gamere, der ønsker at afprøve deres evner, kan få en ægte og medrivende raceroplevelse.
Pris og tilgængelighed
Logitech G29 Driving Force forventes at være tilgængelig i Danmark fra juli 2015 til en vejledende pris på 3499 DKK. Besøg venligst Logitech's hjemmeside eller vores blog for yderligere information.

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 757 gange
Log ind for at skrive en kommentar.