Fredag, 27 februar 2015 10:00

Logitech G forlænger samarbejdet med førende eSport-teams

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Cloud9 og Team SoloMid fortsætter med udelukkende at bruge Logitech G headset, mus, tastaturer og musemåtter ved konkurrencer.
logitech g
Logitech annoncerer i dag, at to af de førende Nordamerikanske professionelle gamingorganisationer har besluttet, at de i et år frem, udelukkende vil benytte Logitech' gaming produkter. Ud over at give inspiration til nye produkter, og give feedback på disse, før de lanceres på markedet, vil Cloud9 (C9) og Team SoloMid (TSM) fortsætte med udelukkende at bruge en blanding af Logitech G-produkter, når de deltager ved turneringer, herunder headset, mus, keyboards og musemåtter. 
"eSport fortsætter med at vokse i popularitet og spiller en væsentlig rolle i PC gaming," forklarer Ujesh Desai, general manager for Logitech gaming business. "Vi er meget privilegerede at få lov til at arbejde sammen med nogle af de bedste professionelle gamere i verden. Ved at indgå et samarbejde med dem, kan vi få deres feedback og skabe det bedste gamingudstyr på hele planeten".
Cloud9's teams består af 45 spillere i Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Dota 2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm, League of Legends (LoL), Smite og Super Smash Bros. Melee. Sidste års LOL-team endte på førstepladsen i League Championship Series (LCS) i foråret 2014.
logitech g 0
"Vi er meget begejstrede for at kunne forlænge vores samarbejde med Logitech G," udtaler Jack Etienne, ejer, Cloud9. "De har været medvirkende til vores vækst og succes ved at støtte os med boot camps, og ved at holde os udstyrede med det bedste gamingudstyr - Logitech G har givet os det forspring, vi har haft brug for, for at vinde."
Bestående af 13 spillere er TSM verdens mest populære League of Legends-hold og har for nylig dannet hold til Hearthstone og CS:GO. TSM havde en exceptionel 2014-sæson, de sluttede i top 10 ved LoL World Finals og tog førstepladsen ved LCS Summer 2014. Det er forventeligt, at teamet fortsætter sin dominans denne sæson.
"Jeg er ekstremt stolt af at forlænge med Logitech G, da de har spillet en afgørende rolle for vores succes sidste sæson," siger Andy Dinh, ejer, Team SoloMid. "De har ikke bare sørget for det bedste udstyr til turneringer, de har også støttet os på hvert skridt af vejen i 2014. Jeg er især begejstret for fortsat at arbejde med dem, fordi de tror på vores mål og hjælper os gerne med at opnå dem."
Hvis du vil vide mere om de forskellige teams, som Logitech sponsorerer, og følge spillerne, når de konkurrerer i CS:GO, Dota 2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm, League of Legends, Super Smash Bros. Melee og andre eSport-turneringer rundt omkring i verden, kan du besøge https://www.facebook.com/logitech.g.denmark.
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 686 gange
Log ind for at skrive en kommentar.