Torsdag, 26 marts 2015 11:21

Logitech afslører sin mest avancerede trådløse mus

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logitech MX Master Wireless Mouse er designet til at arbejde på tværs af flere skærme og operativsystemer

logitech mxmaster

Logitech har åbnet op for en verden af nye muligheder med introduktionen af Logitech® MX Master Wireless Mouse. Denne mus er omfattet det bedste af Logitechs brancheførende innovation i et håndskulpturelt design og sætter nye standarder for præcis, hurtig og komfortable computernavigation. For mennesker, der arbejder på tværs af flere skærme, enheder og operativsystemer, er den nye mus optimeret til at kontrollere komplekse omgivelser med præcision.

"Logitech MX Master Wireless Mouse er en smukt designet, brugerdefinerbar mus med alsidig kontrol, præcision og hastighed," siger Charlotte Johs, global vice president for computerudstyr hos Logitech. "De mange navigationsmuligheder og avancerede funktioner gør denne mus til vores bedste nogensinde."

Som den seneste mus i familien af produkter, der inkluderer Logitech MX Revolution og Logitech Performance MX, er Logitech MX Master Wireless Mouse perfekt formet til din hånd for ekstra komfort og håndlavet til kontrol og hastighed. Musens facon støtter din hånd og håndled i en naturlig position, hvilket gør det nemt at nyde de glidende bevægelser og musens velplacerede knapper og hjul.

Musen er udstyret med et fleksibelt scrollehjul, der lader dig skifte mellem trinvis klik funktion og lynhurtig scrolle funktion, samt et unikt tommelfingerhjul for side-til-side scrolling og sideskift. Opret forbindelse til din Windows® eller Mac® computer via den medfølgende Logitech Unifying Receiver eller Bluetooth® Smart teknologi, og du kan parre Logitech MX Master Mouse med op til tre enheder, så du har mulighed for at arbejde på din stationær, bærbar, smartphone eller tablet. Med et enkelt tryk på Logitech Easy-SwitchTM knappen kan du frit skifte mellem hver enkelt enhed. MX Master har tilmed en knap, der kan indstilles til at replicere håndbevægelser på Mac® computere, så du hurtigere kan få udrettet mere.

mxmaster 0mxmaster 1

mxmaster 2

For øget anvendelighed kan du med Logitech OptionsTM software indstille knapper og aktioner, så de tilpasses dine behov. Og Logitechs særlige Darkfield LaserTM garanterer overlegen sporing på stort set alle overflader, herunder glas og højglans overflader.

MX Master har et genopladeligt batteri, der holder i op til 40 dage på en fuld opladning afhængigt af brug, og et indikator lys giver dig besked, når batteriet er ved at være lavt. Fire minutters opladning er nok til en dags brug, og du kan fortsætte med at bruge musen, mens den oplader, hvilket udelukker enhver risiko for u-tilgængelighed.

Pris og tilgængelighed

Logitech MX Master Wireless Mouse forventes at være tilgængelig fra april 2015 til en vejledende pris på 899 DKK. Besøg venligst www.logitech.dk/mxmaster eller blog for yderligere information.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 552 gange
Log ind for at skrive en kommentar.