Mandag, 18 august 2014 13:37

LG trækker den ene præmiering efter den anden fra EISA

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Fire EISA-udmærkelser til LG fra teknikeksperterne på Europas vigtigste medier

lg-eisanyhed

LG's topmodeller belønnes med European Advanced Smartphone, High-End TV, Smart TV og HT Soundbase.

LG Electronics meddeler, at virksomhedens 77-tommer 4K OLED-TV, Smart+ TV, SoundPlate og flagskibsmobilen, LG G3, roses i European Imaging and Sound Association (EISA) Awards 2014-2015. Som det eneste selskab med tre EISA Awards i træk for sin OLED-tv-teknologi, konsoliderer LG hermed sin førende position inden for hjemmeunderholdning.

Vinderen af EISA's European High-End TV 2014-2015-prisen, LG's 77-tommer 4K OLED-TV 77EC980V, er det første TV på markedet, der kombinerer Ultra HD-opløsning med et topmoderne OLED-panel med WRGB teknologi. Kombinationen af ​​det nyeste inden for avanceret skærmteknologi sikrer skarpe, detaljerede billeder og uendelig kontrast. Den buede skærm giver en fuldkommen omsluttende billedoplevelse med en bred betragtningsvinkel. Desuden gør LG's Tru 4K Engine Pro det muligt at opskalere indhold med lavere opløsning, så det kommer tæt på Ultra HD-billedkvalitet.

lg eisa award s 2

Den roste topmodel, LG G3, blev også belønnet af EISA i år, da den modtog European Advanced Smartphone Award for 2014-2015. LG G3 har taget smartphone-markedet til et nyt niveau med filosofien "Enkelt er det nye smarte", der er baseret på feedback fra brugerne. G3's fantastiske Quad HD-skærm og13MP kamera med OIS + og laser autofokus er designet til hurtigt og nemt at fange og vise livets særlige øjeblikke. Den egenudviklede software i LG G3 har innovative funktioner såsom Smart Keyboard, Smart Notice og Knock Code ™ for at skabe en enklere, smartere og mere sikker brugeroplevelse.

lg eisa award s 3 

Årets vinder af European Smart TV 2014-2015 er LG 55LB870V, et 55″ Smart+ TV, som tilbyder skarpe og tydelige Full HD-billeder med naturtro farver, dyb kontrast og en bred betragtningsvinkel. Den revolutionerende webOS-platform gør brugeroplevelsen intuitiv med hurtig og enkel tilgang til en verden af underholdning. Desuden giver CINEMA SCREEN-designets ultratynde rammer 55LB870V et elegant og stilrent udseende, som gør, at seeren føler sig tættere på det, som vises på skærmen.

lg eisa award s 1

EISA's European HT Soundbase 2014-2015-pris går til LG SoundPlate LAB540. Den tynde LAB540 er designet for at kunne passe smidigt og nemt under et TV og er en komplet alt-i-en løsning til hjemmeunderholdningen. Modellen tilbyder stor hjemmebiograflyd gennem sit 320-watts 4.1 kanalsystem sammen med en aktiv, trådløs subwoofer. Desuden har LAB540 en indbygget 3D Blu-ray-afspiller samt Smart TV-funktionalitet. Enheden understøtter også Bluetooth, så brugeren let kan streame lydfiler fra eksterne enheder. 

lg eisa award s 0

Om EISA Awards
EISA er en sammenslutning bestående af 50 medlemspublikationer fra 20 europæiske lande, som viser det nyeste indenfor lyd og billedteknik. EISA Awards tildeles de bedste forbrugerprodukter i seks forskellige kategorier: Lyd, video, hjemmebiograf, foto, bilelektronik samt mobilenheder. Priserne tildeles nye produkter, som bedømmes til at have den bedste kombination af avanceret teknik, funktioner, design, ergonomi og pris. For mere information, besøg venligst www.eisa.eu 
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 421 gange
Log ind for at skrive en kommentar.