Fredag, 05 september 2014 13:43

LG bliver ved at hive præmier hjem - denne gang reddot awards

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Med to stærke udmærkelser i bagagen for den banebrydende webOS-platform udvider LG nu sin succesfulde Smart+ TV-lineup.

lgreddotStart-billede

Med efterårets nye TV-modeller fra LG bliver det mere enkelt og sjovere end nogensinde at se fjernsyn.

Under CES-messen i januar fremviste LG de første TV-modeller med virksomhedens nyskabende Smart+ TV-system webOS. De første modeller med webOS blev lanceret i foråret og fik en varm modtagelse af både forbrugere og pressen. For nylig blev den intuitive grænseflade i LG's webOS-baserede Smart+ TV-platform belønnet med en Red Dot Award i kategorien Communication Design. Derudover er LG's 55LB870V, med den revolutionerende webOS-platform, netop blevet udset til Årets europæiske Smart TV 2014-2015 af EISA. Nu udvider LG det vindende sortiment med flere modeller og størrelser for at gøre den enkle og smarte TV-oplevelse tilgængelig for endnu flere danskere. 
Lettere at finde rundt

Det som gør LG's Smart+ TV-modeller så populære, er blandt andet at du kan se alle tilsluttede enheder, live-TV og app's samme sted, hvilket både giver et enkelt overblik og en smart og smidig navigation. Når du starter et LG-TV med webOS første gang, starter en guide, som hjælper dig med hele opsætningen. Hver tilsluttet enhed, installeret app, såvel som live-TV, vises i form af separate kort, som du let bladrer frem og tilbage i. Hvadenten det er live-TV, Netflix, ViaPlay eller Spotify, som er en af favoritterne, kan du bare lægge dem først i kortbunken, så har du lynhurtig adgang til dem.

Masser af app's og play-tjenester

LG's TV-modeller med webOS-baserede Smart+ TV kommer med masser af app's og tjenester installeret og LG arbejder aktivt med at udvide sortimentet med endnu flere underholdende tjenester og app's. LG Electronics lancerede tidligere på sommeren virksomhedens udviklingsværkstøj (SDK) til webOS.

lgreddot s 0

En af de vigtigste grunde til at vi valgte webOS som operativsystem til vores smarte TV-modeller, er at platformen, er anerkendt som bruger- og udviklervenlig, siger Lorraine Bayram, nordisk Smart TV-specialist på LG Electronics. At hjælpe udviklere med at skabe app's som er optimerede til vores TV-modeller, er yderst vigtigt for os. Det er ekstra vigtigt nu hvor, der ikke findes en dominerende standard til Smart TV i branchen. Det er en topprioritet for os at ekspandere webOS-økosystemet.

LG's nye TV-modeller for 2014 med webOS omfatter blandt andet LED-modellerne LB630V, LB650V, LB670V, LB730V og LB870V samt ULTRA HD-modellerne UB850V, UB950V, UC970V og UB980V. På OLED-siden kommer webOS i EC980V, EC970V samt EC930V.

 

 
Pris og tilgængelighed

Samtlige Smart+ TV-modeller med webOS bliver lanceret i efteråret. Pris og den nøjagtige lanceringsdato vil blive offentliggjort tættere på den aktuelle dato.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 407 gange
Log ind for at skrive en kommentar.