Tirsdag, 07 januar 2014 19:11

Lenovo tilføjer flere produkter til Multimode-porteføljen

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nye mobile og kraftfulde hybridmodeller fra Lenovo og en ny LenovoEMC NAS-enhed.

Flex-14D SilverC-cover Hero 05

På verdens største forbrugerelektronikmesse, CES, i Las Vegas har Lenovo nu annonceret en række opgraderinger til deres portefølje af multimode-produkter samt en ny NAS-enhed.

  • Multimode-serien er blevet opgraderet, så Miix 2 fås i både en 10" og 11" model og med 3-i-1-design; Yoga 2 er blevet udstyret med skræddersyet software for en endnu bedre brugeroplevelse; og Flex 14D og 15D er blevet opgraderet med forbedrede processorer og grafikkort.
  • LenovoEMC lancerer deres nye NAS-enhed, px4-400d Network Storage, med forbedret databeskyttelse og mulighed for at dele indhold lokalt og over afstand ved hjælp af LenovoEMC™ LifeLine-styresystemet.

Mere kraft og flere muligheder med multimode
Lenovos Miix 2-tablet kommer nu i en model på 10 tommer og en på 11 tommer. Miix 2 er designet til at kunne bruges både som tablet med stor mobilitet og som bærbar arbejdshest sammen med den aftagelige bund med tastatur.

Den mindre model er ideel til at have med på farten og vejer blot 590 gram. 10-tommer modellen er stadig fuld af kraft og kører på en ny 64-bit quad-core Intel® Atom™-processor og Windows 8.1. Skærmen er full-HD med en opløsning på 1920x1200, og den kompakte tablet har JBL surround-højtalere, op til 128GB eMMC-lagring samt en mikro SD-port, der giver op til 32GB af musik, film, billeder og anden data.

sony ces14 1

Mens 10-tommer modellen har fokus på mobilitet, er Miix 2 på 11-tommer bygget til at levere højeste ydelse. Den er udstyret med op til 4. generation Intel® Core™ i5-processor, op til 256GB fast solid state drive-lagring og en IPS-skærm med full-HD og 1920x1200 opløsning.

Lenovos Yoga 2 er kendt for det fleksible design og kommer nu med ny software. Den er desuden blevet endnu smartere med et større udvalg af apps til Yoga Picks, der er en service, som anbefaler specifikke apps baseret på hvilket mode, man bruger Yoga 2 i (Laptop, Stand, Tent, Tablet). Yoga 2 fås i en model på 11 tommer og en på 13 tommer.

sony ces14 2

De nye bærbare computere, Flex 14D og 15D, er blevet opgraderet med AMD A6 quad core-processorer og AMD Radeon™-grafik for at give brugere endnu større værdi for pengene. Flex 14D og 15D har to modes, som man kan bruge dem i – Laptop og Stand. Som bærbar er det en computer med fuld ydeevne, der er god at arbejde på, og når den åbnes 180°, giver den store underholdningsoplevelser for med Dolby® Advanced Audio™ v2 og batteritid til en hel dag.

Helt ny NAS-enhed fra LenovoEMC: px4-400d
LenovoEMC Limited lancerer nu LenovoEMC™ px4-400d Network Storage, en 4-bay stationær NAS-enhed med høj ydelse og avanceret databeskyttelse.

sony ces14 3

Takket være LenovoEMC™ LifeLine-styresystemet får brugere mulighed for at dele indhold lokalt og over afstand.

Der foreligger endnu ingen fastlagte danske priser eller tilgængelighedsdatoer. Nedenstående skema viser de anslåede europæiske priser samt tilgængelighed.

 

 

Læst 695 gange
Log ind for at skrive en kommentar.