Onsdag, 18 maj 2016 14:49

Lenovo er for andet år i træk vært for Tech World sammen med industriens tech-giganter

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Konferencen byder på store produktnyheder samt præsentation af nye retninger inden for innovation og teknologisk udvikling.

Lenovo S

Lenovo har offentliggjort, at Lenovo Tech World, virksomhedens

strategiske teknologikonference, i år afholdes i San Francisco fra den 9. juni. Den årlige konference, som afholdes for anden gang, samler til hovedtalen nogle af branchens topfolk sammen med Lenovos bestyrelsesformand og administrerende direktør, Yang Yuanqing. Her vil de drøfte de mest lovende og nye emner inden for teknologi og innovation. Herunder virtual reality, ‘internet of things’ og mulighederne med ‘cloud computing’. På konferencen vil fans, medier, influenter, presse, analytikere og andre gæster

Tech World 2016 vil danne rammen om en række store produktoffentliggørelser, herunder verdens første Project Tango-baserede smartphone til forbrugere, der er lavet i samarbejde med Google. Project Tango muliggør ’augmented reality’ til smartphones, hvilket inkluderer spil, navigation og andre nye muligheder. Med enheden kan man opleve verden på nye måder og gøre det muligt at bruge sin smartphone til ting, man tidligere kun kunne forestille sig. Eksempelvis bliver det muligt at lave en indendørs kortlægning af vejen rundt på et museum, skabe et 3D-spilmiljø eller at visualisere, hvordan et nyt køleskab passer ind i ens køkken.

Lenovo vil også præsentere en ny mobilteknologi, designet af Motorola, som på afgørende vis vil ændre måden, hvorpå folk tænker og bruger deres vigtigste enheder.

“Innovation er kernen i alt, hvad vi laver. Lenovo er ikke længere blot en PC- eller smartphone-
virksomhed. Lenovo vil spille en rolle i udviklingen af nye intelligente enheder og tilbyde de smarte tilslutningsmuligheder, som kræves for at muliggøre nye services og oplevelser. Derudover vil vi tilbyde den infrastruktur, der gør den nye forbundne verden mulig. På Tech World 2016 vil vi dele vores nyeste teknologier, lancere nogle af vores vigtigste produkter og – sammen med nogle af vores venner og samarbejdspartnere – præsentere vores vision for fremtidens teknologi", siger Yang Yuanqing, bestyrelsesformand og administrerende direktør i Lenovo.

Lenovo vil også dele glimt af nogle af de mest interessante teknologiske koncepter fra virksomhedens laboratorier rundt om i verden. Disse koncepter repræsenterer kreativitet, eksperimentering og fantasi fra Lenovos og Motorolas ingeniører, designere og udviklere på tværs af tre kontinenter.

Keynote-præsentationen livestreames kl. 19:30 dansk tid den 9. juni 2016 på: www.YouTube.com/lenovo

Se teaser-videoen for dette års Tech World her:

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Vigtig information:
Alle produkter er sponsoreret af den givne producent, med formålet at teste og anmelde det givne produkt. Alle vore test og anmeldelser er objektive, og vi er på ingen måder betalt i forhold til anmeldelsen eller konklusionen, af det givne produkt.

Yderligere information

Læst 752 gange
Log ind for at skrive en kommentar.