Onsdag, 14 maj 2014 13:18

Længe ventede Noctua blæsere

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Godt nyt fra Noctua.

Start billede noctua

Så kom de længe ventede blæsere i andre farve temaer end brun.

Noctua har netop offentliggjort at de kommer med 3 nye produktserier. Dette gøres tildels for at tilfredstille forbrugerne ved både at lave en serie med lavere priser og en serie i lidt højere priser så de har 3 pris nivauer. Med de 2 nye serier har de valgt at pille meget af tilbehøret ud af kasserne for at holde omkosninger nede så de kan lave nogle fornuftige priser. Derfor er der nu også lavet en tilbehørs serie. Folk har længe søgt efter Nocua i andre farver og nu er de her, en sort serie ved navn "IndustrialPPC", og en grå ved navn "Redux".

  • Redux

Her har de genbrugt deres mest populære blæsere og givet dem nye farver og reduceret omfanget af tilbehør i kasserne. De er gået fra deres SSO2 til SSO lejer, og dette betyder at de kommer ned på en vejl. udsalgspris på 17.90$ kontra standard udgaven på 21.90$, så man kan roligt sige at der er tale om en prisnedsættelse. Kasserne har stadig deres indbydende udseende og udtrykker stadigvæk at man har med et kvalitetsprodukt at gøre. Redux serien beholder Noctua´s kendte 6års garanti og over 150000 timers levetid. Blæserne kommer i størrelserne 140mm, 120mm, 92mm og 80mm så i alt 13 nye blæsere som kører med lav hastighed som holder sig under 26Dba kontra standard udgavens 25Dba. I kassen finder man blæseren med integrerede anti-vibrations puder og en ledning på 40cm, Anti vibrations ophæng og selvfølgelig skruer.

 Noctua fans s 12

 

  • IndustrialPPC

Er beregnet til krævende applikationer såsom industrianlæg, som kræver øget driftsikkerhed og højere kølingsevne. Her har de brugt deres SSO2 lejer igen da der ikke skulle spares på noget, da denne serie skulle kunne klare selv de mest krævende opgaver. Her har er de gået en anden vej i farver, nemlig sort for at den ville passe bedre ind i diverse industrianlæg. For at tilpasse dem til industrien bedre, er disse vand og støv beskyttede for at kunne klare de forskellige krævende miljøer. De er gået fra en enkel faset motor til en 3 faset for højere ydeevne og virkelig at kunne hive noget luft igennem. Selvom de er lavet til industrien, så mener Noctua også at enthusiaster ville være interesserede i denne serie, da den med sin store ydeevne og overlegne flow ville passe godt på f.eks. radiatore. Denne serie har 8 højhastigheds blæsere og kommer i følgende 140mm og 120mm, og støjnivauet vil være ca. 29Dba. Disse kommer selvfølgelig også med deres sædvanlige 6års garanti og mindst 150000 timers levetid. Disse kommer i priser fra 26.90$ så de har en højere pris end de andre 2 serier.

I kassen finder man blæseren med integrerede anti-vibrations puder og en ledning på 40cm og skruer.

 Noctua fans s 7  Noctua fans s 9

  • Accessories

I det Noctua har valgt ikke at smide diverse adaptere i kasserne med Redux og IndustrialPPC serierne for at holde prisen rimelig for alle. Har de istedet valgt at lave tilbehørs kits i stedet for. Her kan man finde alle de ting vi har været vant til at der kom med standard serien.

Noctua fans s 2  Noctua fans s 4

 Noctua fans s 3 Noctua fans s 6

 

Læst 667 gange
Log ind for at skrive en kommentar.