Tirsdag, 19 maj 2015 10:19

Lad musikken hjælpe dig gennem anstrengelserne

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Philips har fire nye hovedtelefoner til motionister og eliteudøvere med overskud til at tale i telefon undervejs.

philips shq

Uanset om du er motionist eller eliteudøver, så er der en stor sandsynlighed for, at du bruger musikken til at hjælpe dig gennem anstrengelserne hvad enten du løber, cykler eller ror i det fri eller i et motionscenter. Og har du undervejs overskud til også at føre en telefonsamtale, så er Philips’ fire nye modeller med mikrofon i serien ActionFit lige sagen.

Fælles for alle modellerne er, at de kan vaskes, modstår sved og regn og de er lavet i anti-mikrobielle materialer. Den vigtige musik kommer fra højtalere med neodymium-magneter, der sørger for en klar, kraftfuld lyd. Kablerne er forstærket med kevlar, så de kan klare hårde bevægelser under træningen. Og så er de både lette og med fremragende pasform, så du glemmer, at du har dem på!

In-ear-modellerne lukkes nemt og hurtigt ved hjælp af en gummibelagt støttering, så de ikke falder ud undervejs, fremhæver Key Account Manager Søren Lund fra Gibson Innovations, der står bag Philips’ audioprodukter. Fjernbetjening og mikrofon sidder på kablet, så du nemt kan skifte fra musik til telefonopkald uden at skulle stoppe din aktivitet. På det danske marked findes de i sort-hvid.

philips shq 0
SHQ1305, sidder i øret

Denne model er in-ear og kan justeres, ligesom der er tre forskellige størrelser dupper, så du kan finde den, der passer bedst i dit øre. C-formen sikrer, at den sidder tæt til øret. Men du kan stadig høre trafikken, så du kan løbe eller cykle sikkert. Der er klips til at hæfte den fast, og den leveres i praktisk pose.

Philips SHQ1305 har en totalvægt 24,4 gram (5,7 gram i hvert ører), og en vejledende udsalgspris 249 kr.

philips shq 1
SHQ2305, lige i øret

Dette er en in-ear-model, som har tre forskellige øredupper, så du kan finde én, der passer til dit øre. De lette hovedtelefoner nærmest forsegler øret, så lyden er optimal. Sporty bæretaske hører til.

Philips SHQ2305 har en totalvægt 20,4 gram (4,3 gram i hvert øre), og en vejledende udsalgspris 349 kr.

philips shq 2
SHQ3305, hænger godt fast

Ørekrogen og designet gør, at du samtidig kan have dine solbriller på. Der er tre øredupper og mulighed for at justere krogen. Ørekrogen justeres nemt med et skub, så pasformen er optimal. Der er kabelholder og bæretaske.

Philips SHQ3305 har en totalvægt 23,1 gram (7,1 gram i hvert øre), og en vejledende udsalgspris 449 kr.

philips shq 3
SHQ4305, på plads om nakken

Denne model sidder fast om nakken med et silikone-bånd, og det giver den ekstra fordel, at du kan hænge den om halsen, hvis du eksempelvis skal snakke med dine kammerater eller indstille træningsudstyret. Der er tre justeringsmuligheder i ørerne.

Philips SHQ4305 har en totalvægt 32 gram, og en vejledende udsalgspris 499 kr.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 586 gange
Log ind for at skrive en kommentar.