Tirsdag, 21 juli 2015 17:20

Kritisk fejl fundet i alle versioner af windows!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Det er ekstremt vigtigt at du opdaterer dit windows med det samme, hvis du ikke vil være sårbar overfor ondsindede angreb.

Windows fejl intro

Sikkerhedspersonale hos Googles Project Zero, samt FireEye, har opdaget en fejl i Microsoft's windows styresystemer. Denne fejl gør din pc sårbar overfor ondsindede angreb. Det er bl.a. muligt for hackere at installere programmer, samt at se, og ændre i dine private filer.

Fejlen påvirker alle nuværende versioner af windows, herunder Windows Vista, 7, 8, 8.1, og Windows RT.

Normalvis opdateres Windows automatisk en bestemt dag i ugen, så derfor er det vigtigt at du manuelt går ind på windows update, og selv installerer opdateringen, hvis ikke du vil være sårbar overfor angreb, indtil næste skemalagte opdatering.

Det er desuden værd at nævne, at nogle rapporter indikerer at Windows XP også er påvirket af fejlen, men eftersom at XP ikke længere modtager sikkerhedsopdateringer, så vil fejlen ikke blive rettet på dette styresystem. Derfor vil vi benytte lejligheden til at opfordre alle XP brugere, til at opdatere til en nyere version af Windows. 

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1299 gange
Log ind for at skrive en kommentar.