Onsdag, 02 marts 2016 17:42

Konfirmander skal da have masser af lyd!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Philips har tre bud fra 299 kroner til 17.999 kroner – det sidste med gigantisk lysshow med LED-lys, som kan give 260.000 farver til musikken.

Presse Philips Konfirmander 03.16 3 S

Konfirmander og musik er to forbundne ting - og der er masser af lyd at give som gave uanset pengepungen.

Philips har således tre bud på anlæg fra 299 kroner til 17.999 kroner. De leverer alle tre god lyd – og i to af tilfældene følger der forrygende lysshow med!

- Fælles for de tre er, at konfirmanden og vennerne kan streame favoritmusikken fra smartphonen til højtalerne og på den måde dele musikken på en hurtig og nem måde, siger Account Manager John Bundgaard fra Gibson Brands, der står bag Philips’ audioprodukter.

I hånden og under armen

BT50 hedder en håndfuld musik til 299 kroner: Det er en Bluetooth-højttaler på blot 61x76x61 millimeter og en vægt på 100 gram – nem at tage med på farten. Højttaleren har en effekt på 2 watt RMS, og den oplades via et mikro-USB-stik. Du har også mulighed for at investere i et lydindgangskabel og tilslutte eksempelvis en mp3-afspiller.

PX840T er et helt nyt produkt på 523x223x2120 millimeter: Du kan streame via Bluetooth eller få musikken fra USB-stik, CD eller radioen med FM og AM. Du kan endda forudindstille 20 radiostationer og programmere op til 20 numre på en cd. Dynamic Bas Boost giver en dybere og mere dramatisk lyd i højttalerne, som leverer 50 watt RMS – og det unikke ved anlægget, som vejer 3,8 kilo, er lyset:

- Der er dynamisk lys, som følger musikkens rytme, så det bliver endnu sjovere at danse til festen, bemærker John Bundgaard om det bærbare anlæg, der koster 1.799 kroner.

Partymaskinen med de 260.000 farver!


NTRX900 er den ultimative partymaskine: Udgangseffekten er 3.600 watt RMS med dynamisk basforstærkning i tre trin og en 20” subwoofer til at give endnu bedre baslyd. Du kan afspille CD, radio, mp3/WMA fra USB-stik eller streame musik via Bluetooth – og du kan også bruge den til karaoke.

- Auto-DJ mikser numrene på USB-drevet og du kan tilføje lydeffekter med DJ-kontrolhjulet og der er DSJ-crossfader til flydende skift mellem numrene – og ikke mindst LED-lys, der kan levere 260.000 farver, som virkelig fyrer op under festen, siger John Bundgaard.

De farvede lamper flimrer, blinker og bølger i takt til musikken – og du kan vælge farver, der passer til dit tema, eller vælge en af de forprogrammerede indstillinger, som spænder fra det blide og romantiske til det helt, helt vilde. Vil du gøre dit lysshow endnu mere intenst, trykker du blot på NX-basknappen.

17.999 kroner koster anlægget, som du ikke skal regne med at kunne have bag på cyklen, da hver af de to højttalere er over én meter høje og vejer 69,5 kilo. Derudover er der en hovedenhed.

 

- Og så skal det da også lige tilføjes, at Philips har et hav af hovedtelefoner og højttalere til streaming, som også vil passe til teenagere med musiksamlingen på smartphonen i lommen, siger John Bundgaard.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 265 gange