Mandag, 07 september 2015 20:32

JBL Everest – Trådløse høretelefoner med aktiv støjreduktion

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(12 bedømmelser)

Bluetooth-høretelefoner med næste generation aktiv støjreduktion og prisvindende JBL-lyd

 jbl everst Start

HARMAN International Industries, som designer og fremstiller forbundne produkter og løsninger til bilfabrikanter, forbrugere og virksomheder verden over, lancerer i dag JBL Everest, en ny serie af Bluetooth-høretelefoner bestående af around-ear, on-ear og in-ear modeller. Med disse nye modeller giver JBL Everest musikelskere et bredt udvalg af avancerede og trådløse høretelefoner.

Alle modellerne i JBL Everest-serien kombinerer lyd i topklasse med ergonomisk design samt en trådløs forbindelse til alle smart-enheder. Høretelefonerne har desuden særligt komfortable ørekopper og puder specielt udviklet for at kunne tilpasse sig alle ører og give en bedre lydoplevelse.

Topmodellen i Everest-serien, JBL Everest ELITE 700, er udstyret med innovative og eksklusive funktioner som Bluetooth 4.1 til hurtig trådløs tilslutning og NXTGen aktiv støjreduktion. Med NXTGen aktiv støjreduktion kan man selv tilpasse niveauet af støjreduktion og enten holde støjen helt ude eller slippe flere af omgivelsernes lyde ind.

Med professionel lyd fra JBL leverer Everest ELITE 700 desuden en dynamisk lydoplevelse. Ørepuderne er udformede, så de giver en god komfort og passer perfekt rundt om øret gennem alle 15 timers spilletid. TruNote-teknologien kalibrerer desuden lyden baseret på, hvordan puderne sidder på ørerne og giver en personlig lydoplevelse. App’en My JBL Headphones giver endda flere muligheder for personlige indstillinger til høretelefonerne.

JBL Everest-serien sætter en helt ny standard på markedet for Bluetooth-høretelefoner. For første gang kombinerer trådløse høretelefoner brugernes livsstil med meningsfuld ny teknologi og opfylder krav, som ingen andre producenter kan, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Audio Division, HARMAN.

jbl everest 0jbl everest 1jbl everest 2

JBL Everest-serien:

  • Bluetooth 4.1: Forbind høretelefonerne med Bluetooth og få en fantastisk lydkvalitet Professionel JBL-lyd: Oplev samme høje lydkvalitet som JBLs højttalere har leveret til koncertsale, studier og stuer i næsten 70 år
  • Ergonomi i topklasse: Ørekopperne er omhyggeligt designet til at passe til alle slags ører. Det er sket via detaljerede undersøgelser af øret og ørets anatomi med henblik på at producere støbte ørepuder, der giver en helt ny grad af komfort.
  • NXTGen aktiv støjreducering: For første gang kan den aktive støjreduktion tilpasses blot ved at trykke på en knap og baggrundslydene kontrolleres
  • TruNoteTM Auto Soundkalibrering: Lyden bliver krystalklar og så lig den ægte musikversion. Lyden kalibreres i henhold til, hvordan ørekopperne sidder på den enkelte lytter. En personlig lydoplevelse tilpasset dit øre.
  • ShareMe 2.0: Forbind høretelefonerne med et hvilket som helst mærke af Bluetooth-høretelefoner og del musik og lyd med vennerne – Let og trådløst
  • Auto Off: Længere batterilevetid. Høretelefonerne slukker automatisk, når de ikke er i brug
  • Appen My JBL Headphones: Tilpas høretelefonerne efter din smag via en app såsom equalizer-indstillinger

JBL Everest-seriens pris og tilgængelighed:

Everest ELITE 700 Farver Sort/Hvid Pris DKK 1.999

Everest 700  Farve Sort/Hvid Pris DKK 1.499

Everest 300 Farve Sort Pris DDK 1.299

Everest 100 (in-ear) Farve Sort/Hvid Pris  DKK 799

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Læst 1537 gange
Log ind for at skrive en kommentar.