Tirsdag, 05 april 2016 17:22

Iværksættere lancerer unik lampe-adaptor på Kickstarter

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Anyware Solutions har udviklet verdens mindste og smarteste adaptor, til at sætte i lampefatninger, med et væld af funktioner, til nem styring af dit hjem. Kickstarter skal nu bruges som springbræt til, at få Anyware Smart Adaptor ud på verdensmarkedet.

lampe adaptor S

To danske iværksættere har igennem længere tid forfulgt en god ide. Dermed kan selskabet Anyware Solutions i dag lancere deres Smart Adaptor til at gøre boligen endnu mere intelligent og bekvemmelig. Sæt den nyudviklede adaptor i dine lampefatninger, og du får mulighed for avanceret lysstyring, babyalarm, indbrudssikring samt mulighed for at overvåge indeklimaet via en app. Alle sensorer til at måle lys, lyd, temperatur og luftfugtighed er indbygget i verdens mindste og smarteste adaptor til lampefatninger. Første skridt er lancering af en kampagne på Kickstarter, der er verdens førende crowdfunding-platform. Her kan nysgerrige Kickstarter-støtter medvirke til finansiering af projektet, og som modydelse blive de første modtagere af Smart Adaptoren, når produktionen er færdig. De to iværksættere bag selskabet, Jan H. Christiansen og Morten Bremild, har store forventninger til kampagnen og en målsætning på 1 mio. kr i rejst kapital af den vej. ”Vi har valgt at lancere Anyware Smart Adaptor på Kickstarter, fordi det er den perfekte platform for iværksættere som os, da man får mulighed for direkte dialog med fremtidige kunder, og samtidig globalt samlingspunkt for banebrydende løsninger. Funding-målet vil hjælpe os gennem færdigudvikling, test og produktion og vi forventer levering til vores Kickstarter-støtter i starten af 2017,” siger Jan H. Christiansen. Foruden finansieringen fra Kickstarter er der allerede aftaler på plads med private investorer, så selskabet forventer at kunne følge planen for udrulning af løsningen.

Morten Bremild og Jan H. Christiansen har arbejdet på adaptoren i et stykke tid, og udgangspunktet har været simpel undren og en god ide. De har begge skiftet karrieremæssigt spor, og satser alt på at få gjort Smart Adaptor til en succes, hvilket understreges af de indsendte patentansøgninger. ”Markedet for ”smart home”-løsninger består i dag af produkter, hvor de fleste har begrænsede muligheder, og samtidig er svære at installere og benytte. Vi går modsat ved at udfordre markedet med at levere en nem brugerløsning, med et væld af funktioner, og hvor du selv bestemmer, hvilken pære der skal sidde i lamperne,” siger Morten Bremild. Udgangspunktet har været, at levere mere bekvemmelighed og hjælpe med familiens tryghed. Fik vi slukket lyset? Ser huset beboet ud i weekenden og er vores indeklima sundt? ”Vores tilgang til denne udviklingsproces har været at se på, hvad brugeren egentlig kan få ud af en adaptor, hvis den er designet rigtigt - frem for at lade de tekniske begrænsninger være udgangspunktet. Vi er meget stolte af resultatet og glæder os enormt til responsen,” siger Morten Bremild.

Anyware Smart AdaptorAnyware Morten og Jan

 

Anyware Smart Adaptoren:

Sættes nemt i lampefatninger, styres via en app og har både medfølgende ”scener” (som styringsprogrammerne kaldes) samt mulighed for brugertilpassede scener. Scenerne styres nemt med et tryk, og giver mulighed for en række funktioner som:

  • Indbrudsikring: Her kombineres avanceret lyskontrol og lydgenkendelse med geofencing, for at observere og bestemme eventuelle indbrudforsøg.
  • Babyalarm: Børnene kan falde i søvn med lyset tændt, og brugeren kan sætte lyset til at blive dæmpet over 20 minutter og samtidig blive advaret, hvis der er støj på værelset efter at lyset er slukket.
  • Avanceret lys: Med muligheder som Home Cinema får brugeren nem adgang til at sætte det perfekte filmlys med ét tryk på sin smartphone.
  • Overvågning af indeklima: Brugeren bliver advaret, hvis temperatur- eller fugtighedsmålerne registrerer forringet eller sundhedsskadelig indeklima.

 

Anyware Smart Adaptor vil i første omgang blive udbudt til forudbestilling på særlige vilkår via Kickstarter fra dags dato. Den vejledende udsalgspris ventes at blive 449 kr. inklusiv moms. Adaptoren ventes at være klar til levering i januar 2017. 

 

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 476 gange
Log ind for at skrive en kommentar.